Meester in hedendaagse patisserie en zoete gerechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

kop gebak

VAN WERKPLAATSVERWERKINGEN TOT ZOETE KEUKEN

Een reis door de wereld van patisserie, van workshopuitwerkingen tot zoete gerechten. De Master's Degree in Contemporary Patisserie en Sweet Cuisine is de meest complete en up-to-date training in het mooiste gedeelte van de keuken.

Presentatie van een curriculum gericht op het beheersen van de technieken van haute patisserie, zoete gerechten en formulering. Kennis van grondstoffen, productieprocessen en technieken zullen de basis vormen voor het bevorderen van creativiteit en innovatie.

Een lang programma van vijf maanden met 530 uur aan externe oefeningen in de beste restaurants en bakkerijen van ons Culinair Team.

gebak

ONS TEAM, ONZE BESTE GARANTIE

Leer uit de eerste hand van grote professionals zoals Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis o José Montejano.

Toonaangevende figuren die hun kennis met u delen op een reis die u meeneemt van de bakkerij-workshop naar de hedendaagse wereld van de zoete keuken.

STUDENTEN GENIET DE BELANGRIJKSTE ROL

Studenten staan ​​centraal in deze Master's Degree. Leer samen met internationaal gerenommeerde banketbakkers van ons Culinair Team.

Zeer gespecialiseerde professionals die u in staat stellen om niet alleen uw kennis, maar ook uw creativiteit en vaardigheden te ontwikkelen door middel van een uitgebreid leersysteem waarin u de belangrijkste rol speelt.

gebak

EEN TOEKOMST VAN KANSEN

Onze baanbrekende methode heeft u in direct contact met de beste professionals. Onze masteropleiding bereidt je voor op de uitdaging om aan de vele professionele behoeften van de sector te voldoen.

Laten we de deuren openen naar een wereld van carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Ervaar een unieke training waarmee je contact kunt opnemen met andere chefs die, net als jij, verenigd zijn door een winnende houding en een sterke gastronomische roeping.

gastronomieGasma

WAAROM MOET IK DE STAAT VAN DEZE MASTER STUDEREN?

 1. Je krijgt de gelegenheid om je te specialiseren in banketbakkersworkshops, restaurantdesserts, snoep en petit fours naast enkele van 's werelds meest geprezen patisserie-koks.

 2. Wij zullen u voorzien van alle benodigde hulpmiddelen om nieuwe desserts te maken en te ontwikkelen.

 3. We zullen u het belang van de fysisch-chemische kennis binnen de technieken en de synergie binnen het mengsel van ingrediënten leren.

 4. Je zult diepgaand leren over de samenstelling van de ingrediënten en hun gedrag in verschillende gebaksuitwerkingen en zoete gerechten.

 5. We zullen je alle tools bieden, zodat je je zintuiglijke vaardigheden kunt ontwikkelen en toepassen om je eigen gastronomische aanbod te creëren.

 6. U leert uit de eerste hand over enkele van de meest succesvolle bedrijfsmodellen in de wereld van de zoete keuken en de nieuwste internationale trends.

 7. CEU Cardenal Herrera University en Gasma zetten zich in voor een innovatieve methodiek en promoten een actieve rol van studenten: praktische sessies, Masterclass, workshops, bezoeken, enz.

 8. U zult leren van de ervaring en expertise van onze culinaire teamleden en van andere gastronomische managementexperts.

 9. Je zult netwerken en je eigen culinaire gemeenschap ontwikkelen door contact te leggen met Chefs en professionals die bij je training betrokken zijn.

 10. Je voltooit je leerervaring met 530 uur stage waar je de dag-tot-dag ervaring zult hebben van enkele van de beste restaurants in Spanje.

gebak

GEADRESSEERD AAN

Het Masters-programma is bedoeld voor studenten en professionals in de kook- en banketbakkerijbranche die een kwalitatieve sprong willen maken in hun opleiding en in hun carrière.

 • Pastry Professionals of Professionals in de culinaire sector die uw carrière een boost willen geven met een training op het hoogste niveau.
 • Culinaire kunst Bachelor-afgestudeerden, bachelor-afgestudeerden in de gastronomie of HBO-bachelors.

Gasma

METHODOLOGIE

Cardenal Herrera University en Gasma zetten zich in voor een dynamische en innovatieve methodologie waarmee studenten hun volledig professioneel profiel kunnen ontwikkelen. Om deze reden is 70% van de uren binnen de Master's Degree gewijd aan praktische training.

Studenten studeren in praktisch-participatieve sessies samen met internationaal befaamde Pastry Chefs om hun training een uitgebreide ervaring te maken.

De belangrijkste focus is om een ​​volledig ervaringsleren te verkrijgen binnen de wereld van de zoete keuken. Een reis die je van de praktijk naar de wetenschap brengt; van traditie tot avant-garde technieken.

Trainers volgen en evalueren de verworven kennis voortdurend. Na voltooiing van de Master's Degree, zullen studenten werken aan een Master's Degree Final Project dat de training en vaardigheden die tijdens de master zijn verworven, integreert en ontwikkelt.

Nadat je aan het einde van het academische jaar je Master Degree-project hebt afgerond, start je je stage-uren in restaurants en bakkerijen met een hoge gastronomische waarde. Stages zijn 530 uur lang (oefenuren kunnen ook worden gevalideerd door je vaardigheden te certificeren).

Gasmagebak

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Lees Minder
Castellón de la Plana