Meester in geografische informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

De Universiteit van Master Redlands 'of Science in Geografische Informatie Systemen programma is een jaar intensief programma dat is ontworpen voor professionals die hun bestaande academische fundamenten te versterken met een uitgebreide kennis van geografische informatie wetenschap fundamentals en het gebruik en de toepassing van de GI-technologieën.

Key Program Components

Theorie & Analyse

Krijgen een grondige kennis van de fundamentele theorie en concepten waarop GIS-technologie is gebouwd. Onze cursussen bieden de nodige basis om GIS-toepassing op een veelheid aan problemen.

Technologie

Naarmate de technologie in GIS is snel aan het veranderen, de MS GIS-programma is er trots op een opleiding te geven door middel van ESRI leiding van een instructeur cursussen in diverse producten, waaronder ESRI ArcGIS Desktop en ArcGIS Server. Onze faculteit zal ook leren fundamentele ontwikkeling van software.

Praktische Toepassing

Alle studenten in het programma moet een belangrijke individuele projecten die de behoeften van een echte client-adressen te voltooien. Het project is zeer uitgebreid en omvat requirements analyse, database en systemen ontwerp, de ontwikkeling van software, systemen implementatie, en de uiteindelijke implementatie.

Instructie wordt geleverd door een mix van lezingen, schriftelijke oefeningen, seminars, practica en individuele en collectieve projecten. Een laatste belangrijke individueel project integreert en demonstreert studenten nieuw verworven kennis en vaardigheden.

Afgestudeerden kunnen kiezen om GIS beoefenaars voorbereid voor functies als project managers, specialisten toepassingen en applicaties software leden development team geworden. Degenen die blijven als professionals op andere gebieden zal volledig bevoegd om geografische informatie technologie integreren in hun werk.

Uitgebreide Resources

Studenten hebben toegang tot een aantal van de grote middelen die uniek zijn voor Redlands.

ESRI

Zonder twijfel, is de Universiteit van Redlands uniek gelegen om te profiteren van gemakkelijke en frequente toegang tot ESRI hoogopgeleide en ervaren GIS-professionals en hun meest recente projecten en technologie. Alle GIS-technologie cursussen in het programma zijn gebaseerd op een selectie van de huidige commerciële cursussen ESRI en gegeven door professionele trainers ESRI. Dit garandeert dat het programma studenten krijgen de meest up-to-date en ervaren technologie training mogelijk terwijl gelijktijdig concept en de theorie cursussen bieden de nodige theoretische en praktische basis voor volledig begrip. Andere mogelijkheden voor interactie met ESRI omvatten diepgaande seminars, projectmatig werken en sociale interactie door middel van een wekelijkse U van R colloquium gehouden op de campus van ESRI.

Centrum voor Ruimtelijke Studies

Het Centrum voor Ruimtelijke Studies (CSS) is een groep van GIS-professionals, onderzoekers en academici zich inzetten voor de integratie van ruimtelijk denken in onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de universiteit en de gemeenschap in het algemeen. Met haar expertise in kaart brengen, ruimtelijke analyse, programmering, en project management, studenten werken vaak nauw samen met CSS personeel te ontwikkelen en te voltooien hun projecten.

De Universiteit van Redlands

Als aanvulling op de toegang tot de praktische expertise ESRI, de Universiteit van Redlands biedt een world-class educatieve omgeving. Steeds een van de beste kleine universiteiten in de natie door US News and World Report, wordt Redlands altijd aangehaald voor haar inzet voor het onderwijs. Als een kleine, vrije kunsten en wetenschap universiteit werd opgericht in 1907, de diverse curriculum biedt een gelegenheid om onze GIS studenten opleidingen die specifiek op toegang achtergrond en carrière belangen van elke persoon te bieden. Het programma biedt een open leeromgeving waarin internationale docenten en studenten samen leren over het snijvlak van GIS-technologie, theorie en toepassingen.

Laatst bijgewerkt op okt 2015

Over de school

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative educati ... Lees meer

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative education in an environment of academic rigor and personal responsibility, where you can blend what you learn in the classroom with life skills that will help you affect positive change in the world... Lees Minder
Redlands , New York , rivieroever , San Diego , Torrance , West Covina , Burbank + 6 Meer Minder