Masteropleiding Geoecology

Het ministerie van Ecologie en Environmental Science aan de Universiteit van Umeå biedt een 2-jarige Master of Science programma voor studenten die willen specialiseren in Geoecology. Geoecology integreert het gebied van Geowetenschappen en Ecologie. Met de nadruk op de Scandinavische landschap, zul je natuurlijke aarde processen, de klimaatverandering en de effecten van antropogene effecten, zoals het gebruik van hulpbronnen en vervuiling te bestuderen. Deze processen resulteren in een meer dynamische omgeving dan wat algemeen wordt erkend, en je zal een bewustzijn van veranderingen in het milieu op tijdschalen van jaren tot millennia ontwikkelen.


Instructie

De opleiding begint met een veld cursus Field Methods in Geoecology. Daarna zal je kansen om theoretische cursussen te hebben en toegepast cursussen gericht veldonderzoek, evenals cursussen gericht op Geografische Informatie Systemen.

Het programma is zeer flexibel, als de enige verplichte vakken zijn de eerste cursus, Field methoden in Geoecology, 15 ETCS, en de laatste graad thesis, 30 ECTS. Vakken kan anders vrij worden gekozen, zolang de eisen voor de M.Sc. mate wordt voldaan.

Carrièremogelijkheden

De meeste afgestudeerden werken met de milieuproblematiek of milieuproblemen op prive-bedrijven of de autoriteiten. Een aantal verder met Ph.D. studies en zijn gericht op een carrière als wetenschapper.

Cursussen

Jaar 1: De herfst semester

  • Geavanceerd Veld methoden in Geoecology 15 pk
  • Cursussen van vrije keuze 15 ECTS


Jaar 1: Spring semester

  • Cursussen van vrije keuze 30 ECTS


Jaar 2: de herfst semester

  • Cursussen van vrije keuze 30 ECTS


Jaar 2: Spring semester

  • Graad Thesis in Aardwetenschappen / Fysische Geografie 30 ECTS

Cursussen van vrije keuze:

Alpine Geoecology (gegeven in Abisko, Lapland, 1ste helft van de herfst semester), Analyse van veranderingen in het milieu, Theoretische Geoecology, Noord Aquatic Systems, Geavanceerd Geografische Informatie Systemen

Optionele Ecologie cursussen (15 ECTS) zijn: Alpine ecosystemen (gegeven in Abisko, Lapland, de 2de helft van de lente semester), Aquatische Ecologie, Bosecologie

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 10 andere vakken van Umeå University - Faculty of Science and Technology »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
270,000 SEK
Deadline
Vraag informatie aan
Application still open for EU citizens
Vraag informatie aan
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Application still open for EU citizens
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Application still open for EU citizens
Einddatum