Meester in finance, accounting en verzekeringen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Finance, Accounting en Assurantiewezen

  • Financiële instellingen, verzekeringen en Accounting, Master Degree van Financiën, Accounting en Assurantiewezen
  • Full-time (dagelijks) - de limiet van 200
  • Duur: 2 jaar - 4 semesters


Studies over "Finance, Accounting en Assurantiewezen" zijn bedoeld voor mensen die een bachelor, master of equivalent in elke richting. De tweede cyclus een aanvulling op de kennis die is opgedaan bij de undergraduate degree in finance en accounting, evenals de kennis die richting uit te breiden door het selecteren van een van de twee specialisaties: "Het beheer van financiële instellingen", "Corporate Finance en Accounting" en Specialisatie wordt gekozen in de eerste helft; Specialisatie klassen start van het tweede semester. Specialisatie zal worden gelanceerd in het geval van de rapportage over het op zijn minst 50 kandidaten.
Na het afleggen van het examen cursussen, het schrijven van een scriptie en het passeren van het onderzoek, worden de studenten bekroond met de Master in Finance, Accounting en Assurantiewezen.

Brede internationale samenwerking van de faculteit Management met meer dan 60 Europese universiteiten in het kader van het Erasmus-programma en met vele universiteiten uit de VS en Azië, kunnen studenten de studie downloaden op buitenlandse universiteiten. Faculteit Bedrijfskunde geldt het European Credit Transfer System (European Credit Transfer System, ECTS).

Studies over "Finance, Accounting en Assurantiewezen" naar een professioneel profiel met volledige kwalificaties in finance, accounting en verzekeringen op te voeden. Deze kennis is van algemene aard, stevig geworteld in de hedendaagse theorieën over de werking van de financiële markten, accounting en de internationale normen. Op hetzelfde moment, hebben zij kwalificatie bestaande uit verworven leerresultaten vormen de basis voor niet alleen de activiteit van een test, maar ook de mogelijkheid om actief deel te nemen in de economische praktijk. Zonder inspanningen op het onderwijs op dit gebied is het moeilijk om de rationele gedrag van de economische agenten stel in het tijdperk van globalisering, integratie en automatisering. Deze processen vereisen omdat aan de ene kant inzicht in de financiële stromen en de standaardisering, en andere manieren in te dekken tegen mogelijke economische verstoringen.
Poolse bedrijven met internationale concurrentie worden, moeten managers en medewerkers die in staat zijn om verschillende oplossingen optimaal te combineren op het gebied van kosten van toezicht en risicobeheer. Alleen een compleet profiel van het onderwijs, waaronder boekhouding, de financiering van bedrijven en financiële instellingen, goed functionerende financiële markt maakt het mogelijk om operationele efficiëntie en daarmee de concurrentiepositie op de internationale markt te verbeteren.
De voorgestelde richting is ook compatibel met de door het ministerie van Onderwijs van Wetenschap en Hoger Onderwijs vastgestelde normen, en hoe de beste scholen in de westerse wereld - zowel Amerikaanse en Europese. Op hetzelfde moment, de geselecteerde directionele effecten zijn in overeenstemming met de eisen van de kandidaten voor accountants.


werkgelegenheidskansen

Een afgestudeerde van de Finance, Accounting en Assurantiewezen heeft een compendium van kennis op het gebied van corporate finance, geavanceerde accounting (met inbegrip van het financiële beheer) en de beginselen van de werking van de instellingen kapitaalmarkt, hun rol in de bescherming tegen het risico van de economische activiteit, evenals de sector van de openbare financiën. Dit is kennis die hem in staat stellen om zowel in leidinggevende posities, evenals inhoudelijke werken (in de boekhouding, in de secties van financieel risicobeheer, verzekeringen, overheidsinstellingen).

Een afgestudeerde bereid zullen zijn om zelfstandig oplossen van professionele problemen, maar weet ook de regels van teamwork. Hij kan praktisch gebruiken spreadsheet, houdt de boekhouding en ten volle gebruik maken van de fundamentele gebruikte programma's in het kantoor van het werk. Over voldoende kennis uit te voeren, onder andere, de functie van een verzekeringsagent, zelfstandige werknemer in de boekhouding en vermogensbeheer en risicomanagement. Door hun kennis op het gebied van het recht, het beheer en de financiële administratie te voeren, heeft het de mogelijkheid om zelfstandig zaken te doen. Ken een vreemde taal op het niveau B2 van het Europees Referentiekader voor Talen van de Raad van Europa en is in staat om deze taal te gebruiken in de specialistische terminologie op het gebied van finance, accounting en verzekeringen. Zij is bereid tot postdoctorale studies en derde cyclus ondernemen.


De mogelijkheid van permanente educatie

Graduate onderwijs heeft de mogelijkheid om in de derde graad en postgraduate programma's te bestuderen. Zij is bereid om een ​​aanvulling op de zelfkennis door middel van "leren voor het leven", zowel in de vorm van formele en niet-formeel / informeel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education ... Lees meer

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education of students and the diversity and attractiveness of our teaching determines the position of the University in the country and worldwide. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited