Meester in elektrische energie-conversie en power systems

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

International Master Degree - Elektrische Energy Conversion & Power Systems

DOELSTELLINGEN:

Het belangrijkste doel van de Master's Degree in "Elektrische Energy Conversion en Power Systems" is om gekwalificeerde deskundigen te trainen in gebieden met betrekking tot elektrische energie management en power systems toegepast op hernieuwbare energie.

De Master presenteert een dubbele aanpak: wetenschappelijk en professioneel. Wat de wetenschappelijke deel, Training is gebaseerd op het ontwerp van de twee belangrijkste toepassingen: Electrical Power Systems en elektrische en hybride Traction Systems.

Anderzijds, met betrekking tot de professional deel training is gebaseerd op het beheer van elektrische energie. Zo is onder meer de onderwerpen in deze professionele deel, zijn ontworpen volgende twee belangrijke ideeën: het management van de consumenten van energie en de opwekking en transmissie van elektrische energie in een vrije markt.

Drie hoofdlijnen werden beschouwd als hoekstenen in de Master:

  • Electrical Power Systems.
  • Elektrische en hybride voertuigen.
  • Energie-efficiëntie en hernieuwbare energiebronnen.

Cursus structuur:

De Master is verdeeld in 4 termijnen met een looptijd van twee jaar (120 ECTS): De eerste termijn is een egalisatie stadium dat keuzevakken ontworpen om het bevorderen van de homogenisering van de kennis van de leerlingen worden aangeboden biedt. De tweede termijn biedt verschillende verplichte vakken voor alle studenten. Deze onderwerpen zal de overname van de gemeenschappelijke vaardigheden van de Meester te bevorderen. De derde termijn is ontworpen volgende twee mogelijke tracks: professioneel en onderzoek. De eerste is gericht op het verwerven van de vereiste competenties voor het beheer van elektrische energie, met een bijzondere nadruk op energie-efficiëntie en hernieuwbare energiebronnen. Het tweede spoor komt bij de technologie-ontwikkeling en de industriële vormgeving in de specifieke bevoegdheden van de master-richtlijnen vastgesteld: "Energiesystemen"En"Elektrische / hybride voertuigen". De laatste termijn is ontworpen om de opleiding van studenten te voltooien. De in deze periode cursussen zijn gebaseerd op algemene onderwijs. Daarnaast moeten de studenten hun masterproef te voltooien.

Student Profiel:

Deze Master is gericht op technische ingenieurs, ingenieurs of andere afgestudeerden geïnteresseerd in Power Systems met betrekking tot energie-efficiënte conversie.

Wordt verwacht dat de kandidaten voldoen aan de volgende eisen:

  • Mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de master officiële taal (Engels).
  • Vermogen om te werken in teams en stel langdurige persoonlijke relaties met mensen van andere nationaliteiten en culturen.
  • De belangstelling voor het verwerven van nieuwe vaardigheden en beslissend; gretigheid om in een voortdurend leerproces.

Locatie:

De Master Degree zal worden onderwezen op de Campus van Viesques van de Universiteit van Oviedo, gelegen in Gijón, waar meer dan 3000 studenten wonen bachelor-, master- en doctoraten op dit moment.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to Polytechnic Institute of Coimbra (IPC). This folder shall provide you with a global view of IPC to help you to get to know us better. We are a public institute of higher education, which is ... Lees meer

Welcome to Polytechnic Institute of Coimbra (IPC). This folder shall provide you with a global view of IPC to help you to get to know us better. We are a public institute of higher education, which is composed of six schools. Lees Minder
Coimbra , Gijón + 1 Meer Minder