Meester in ecologische biotechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Ecologische Biotechnology

  • Periode van studies: 2 jaar
  • Studiepunten: 120
  • Taal: Engels


Programma beschrijving


Doel van het programma is om de moderne hoogopgeleide deskundigen voor te bereiden, met behulp van praktische vaardigheden en theoretische kennis van biotechnologie en ecobiotechnology in hun professionele activiteit.


Het programma biedt diepgaande kennis van vreemde talen en besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van de communicatieve vaardigheden van studenten.


Het programma curriculum omvat vakken die vaardigheden van begrip, communicatie, schrijven en lezen van wetenschappelijke literatuur in een vreemde taal te verbeteren.


Leerresultaten


Studenten zullen kennis van de belangrijkste biotechnologische methoden, moderne technologieën voor de bescherming van de natuur te verwerven; kunnen biologische en industriële veiligheid te evalueren, om onderzoek te werk te doen, om de resultaten te evalueren en om wetenschappelijke artikelen te schrijven zal zijn; te leren studenten (cursussen: bescherming van de natuur, Fundamentals of ecologische biotechnologie, Modern problemen van ecologie en etc.


Carrièremogelijkheden


De studenten ervaring op te doen tijdens hun onderzoek en praktijk bij diverse bedrijven, teststations, onderzoeksinstellingen en laboratoria waar ze kunnen krijgen in dienst na het afstuderen.


Afgestudeerden van zijn programma zal hebben goede kansen op de arbeidsmarkt als gevolg van een breed scala van professionele competenties, vaardigheden en wetenschappelijke achtergrond. Dit zijn kwesties van de moderne immunobiotechnology, cellulaire engineering, hybride technologieën van ontvangst van monoclones evenals 15 vragen, verbonden met een breed scala van ecologische problemen.


Toelatingseisen

  • Bachelor of een specialist diploma
  • Engels Taal niveau - ten minste IELTS - 6, 0 TOEFL iBT - 79
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countr ... Lees meer

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countries. Lees Minder