Meester in digitale communicatie, web journalistiek en nieuwe media

Algemeen

Beschrijving van opleiding

differentialen Course

Auto alun @ s @ s vaak een pas afgestudeerde komt tot de arbeidsmarkt, op zoek naar een goed salaris. Toch zal een bedrijf niet over een hoog salaris voor een professional die vaak intern belanden training. Het is dan noodzakelijk om de markt al bereikt met een aantal expertise om te kunnen onderhandelen over een goed salaris. In die zin is de specialisatieopleiding Digitale Communicatie, Web journalistiek en nieuwe media heeft om deze kloof te dekken, te consolideren met het onderscheid dat gezicht, multidisciplinaire en interdisciplinaire, met theoretische en praktische activiteiten, leraren en artsen docenten met professionele activiteiten en onderzoek richtte zich op het gebied. Door de aankoop van onze gecertificeerde specialist, zullen veel werkende professionals deuren openen zoals u mogen optreden in de communicatie adviesbureaus, reclamebureaus, digitale media bedrijven, websites en internet portals in content management processen en monitoring van sociale netwerken. Ook kunt u in staat om op te treden als een multiplier van die kennis in het onderwijs gebied voor het hoger onderwijs. Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in! Met klaslokalen met multimedia, bibliotheek, apparatuur en computer laboratoria en computer graphics, de gebieden van bijzondere toegang en andere gewaarborgd om docenten en studenten faciliteiten, en de productie van materialen, zijn we in staat om u de beste benchmark van de markt aan te bieden! Ze zijn allemaal van harte welkom om een ​​nieuwe fase in je carrière en je professionele leven! Veel succes aan iedereen!

GOALS

algemeen:

Versterken van de opleiding van professionals in staat om te gaan met de communicatie- en informatietechnologie in verband met nieuwe formats van digitale taal en sociale media; weet theorie en praktijk van online communicatie en de convergentie van de media om te werken in het onderzoek, het onderwijs en het gebruik van fundamentele en praktische concepten van interactieve communicatie, het aanbieden van het niveau van de kennis die nodig is voor hen om digitale communicatie-activiteiten te handelen met behulp van de communicatieve paradigma's in perspectief van interactiviteit tussen de digitale omgeving met elkaar verbonden door het internet te bevorderen conceptuele en technische en wetenschappelijke updates.

specifiek:

  • analyseert behoeften en / of problemen die communicatie-oplossingen in de digitale media nodig hebben en presenteren de bijgewerkte scenario van digitale communicatie gebied in de globale en lokale markt;
  • update over metrics en meetinstrumenten op sociale netwerken, het toezicht op de processen, het creëren van mobiele media, mobiele universum en digitale marketing strategieën.
  • begrip van audiovisuele content publishing processen gericht op de convergentie van media en het delen van netwerken, ontwikkeling, implementatie, analyse en monitoring van projectresultaten en producten voor digitale en interactieve media;
  • begrijpen concepten van planning, analyse en interpretatie van digitale media data, media, het bedrijfsleven en de online campagnes, process management, strategische planning in de bouw van interactieve producten, business model;
  • concepten werk markt en de online consument, multilaterale communicatie, digitale rechten, digitale marketing en online campagnes; netwerk marketing, e-commerce; freeconomics en vrije economie;
  • begrijpen strategieën voor de bouw en brand management op het internet; begrippen, kenmerken en trends op de digitale markt; belangrijk bouwen en beheren merken op internet, processen en planning, strategieën, acties, voertuigen en gereedschappen, beheer van merken op het internet.

PUBLIEK

Communicatieprofessionals (Journalistiek, Public Relations, Advertising), Marketing, zakelijke en professionele afgestudeerden van undergraduate opleidingen gericht op het web of op andere gebieden die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling op het gebied van communicatie strategieën in de digitale media.

METHODOLOGIE

De cursus zal worden ontwikkeld door middel van verschillende onderwijs- / leren technieken om actieve participatie van studenten in de opbouw van kennis mogelijk te maken. Wordt gebruikt volgens de aard en de wenselijkheid van elk onderwerp verschillende werkwijzen zoals case studies; games en simulaties; conferenties; lezingen; seminars; gerichte studies; groepswerk; praktijklessen in het laboratorium; discussies en uitwisseling van ervaringen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder