Meester In De Wereldwijde Studies

VID Specialized University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester In De Wereldwijde Studies

VID Specialized University

De School van de missie en Theologie (MHS) biedt een masteropleiding in Global Studies. Het is een twee-jaar intensieve academische studie, 120 ECTS.

Met specialisatie in Religious Studies, Christian Studies of Studie van culturen en interculturele communicatie.

De masteropleiding biedt studenten bewustzijn, inzichten en gereedschappen die essentieel zijn voor het begrijpen van diverse culturele betrekkingen en multiculturele instellingen in Noorwegen, en wereldwijd. Aan het eind van het programma moeten de leerlingen een professionele appreciatie van de internationale en interculturele uitdagingen die onze geglobaliseerde wereld invloed hebben ontwikkeld. De cursus zal de studenten om interculturele interactie vaardigheden en persoonlijke culturele sensitiviteit, nuttig voor ontwikkeling van de werkgelegenheid in een verscheidenheid van multiculturele instellingen. International veldwerk, stages en een dialoog met organisaties en bedrijven tijdens de studies zal de mogelijkheden voor de toekomstige werkgelegenheid te verbeteren. De multiculturele veld breidt zich uit in Noorwegen, en studenten met een Master's Degree in Global Studies zal ook kansen als leraren van verschillende vakken waarvoor professionele wereldwijde competentie.

Doelstelling

Het doel van de studie is om de vakbekwaamheid (kennis, vaardigheden en attitudes) van de studenten die zich voorbereiden voor een loopbaan die belangrijke internationale en / of interculturele contact door middel van professionele onderwijs en onderzoek met bijzondere aandacht voor de theologie, godsdienstwetenschap, en interculturele communicatie te betrekken te verbeteren. De studie kan ook studenten die al betrokken zijn geweest bij internationale of interculturele carrière een kans om meer systematisch te reflecteren op hun wereldwijde ervaring in een wetenschappelijke en methodische manier, wat leidt tot het bereiken van studiepunten voor hun levenservaringen te geven.

Talen

Alle lezingen worden gegeven in het Engels. Het proefschrift kan worden geschreven in het Engels of Noors (Scandinavische).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Aug. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Noorwegen - Oslo
Startdatum: Jan. 2018, Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018, Aug. 2018
Noorwegen - Oslo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan