Deze masteropleiding is ontwikkeld als een management diploma in de synergetische gebied van sport, cultuur, evenals gebeurtenissen beheer met een sterke internationale focus. Het programma is volledig in het Engels met native speakers uit Engeland, Ierland, Canada en Australië onder anderen uit zowel universiteiten als het bedrijfsleven veld. De nadruk ligt op de ontwikkeling van strategische en leidinggevende vaardigheden. Centraal in dit programma zijn analyse en conceptie evenals onderzoek oriëntatie. Met de opname van de huidige wetenschappelijke discussies, wordt de eenheid van onderzoek en het onderwerp gegarandeerd. Dit leidt tot een unieke interdisciplinaire benadering van het beheersen van de elementen en structurele maatregelen nemen die betrokken zijn bij het beheer van sport, cultuur en evenementen bedrijven.

Core Concept

De belangrijkste focus van de master-programma is onderverdeeld in drie kernbegrippen - strategisch management, onderzoek en management op het gebied van sport, cultuur en evenementen management en de toekomst gerichte focus van optionele academische studie modules. Studenten zijn in staat om cursussen te kiezen op gebieden als venue management, destination management, strategische gebeurtenissen management, strategische projectontwikkeling, stedelijke studies, en de ontwikkeling van de stad.

Uitgebreide Sociale Leiderschap Voorbereiding

Training sociale vaardigheden 'is een ander onderdeel van het programma. Bijzondere nadruk wordt gelegd op leiderschap training, vooral in een interculturele context. Een internationale studiereis moedigt het onderwerp vaardigheden, evenals de sociale en interculturele competentie van onze afgestudeerden. Vanwege de strakke verbinding met praktische onderwerp toepassing, het programma voldoet aan de speciale kwalificatie-eisen van de verschillende carrière velden in de internationale sport, cultuur en evenementen management.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 semesters
Voltijd
Prijs
363 EUR
Prijs per semester
Op locaties
Op datum