Waarom deze cursus te bestuderen?

Dit programma is geschikt voor mensen met een academische of professionele interesse in de sport beleid, business en management.

De cursus richt zich op thema's zoals de studie van sport politiek; sport ontwikkeling in internationale context; leiderschap en ondernemerschap; projectmanagement en sport en de wet. De bedoeling is dat de leerlingen de basisvaardigheden die nodig zijn zullen ontwikkelen en kan in de instellingen 'real-world' worden toegepast.

Afgestudeerden van deze cursus kunnen wensen om een ​​reeks van rollen in sportorganisaties en sport-gerelateerde industrieën streven. Het programma is ook geschikt voor wie op zoek te ontwikkelen en verbeteren van hun management, business en leiderschap vaardigheden om deze kennis te integreren in hun eigen werkpraktijk.

Inzetbaarheid

Het is de bedoeling dat de studenten een brede waaier van overdraagbare vaardigheden die zeer wordt gewaardeerd door werkgevers in alle gebieden van de aanwerving zal winnen. Bestemmingen kunnen werken in de sport facility management omvatten; sport en recreatie consultancy; sport ontwikkeling; gemeente of private sport en recreatie bepaling; nationale sportfederatie organisaties. Succesvolle studenten kunnen ook wensen om promotieonderzoek te ondernemen.

Engagement met Sports Industry

Naast de levering van academische inhoud van de cursus, zullen de studenten ook de mogelijkheid om regelmatig gastcolleges van professionals uit de industrie en werkgevers zowel die momenteel werkzaam zijn op het hoogste niveau binnen het sportbeleid en de ontwikkeling, sport business en management, en sport media en wonen marketing sectoren.

Bovendien zijn veel van onze MSc Sport Beleid, Business and Management studenten krijgen de gelegenheid om vitale werkervaring naast hun studie met een of meer van onze hieronder, Birmingham-based, postdoctorale partners te winnen hebben.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 11 andere vakken van University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
13 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
14,850 GBP
(International Students) £ 7650 (Home / EU-studenten).