Meester in de politiek

Algemeen

30 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De studie van de politiek in het Verenigd Koninkrijk valt meestal onder de categorie van internationale betrekkingen / politiek. Dit is vergelijkbaar met wat we “politieke wetenschap” zou noemen in Noord-Amerika. Deze programma's zijn het meest van belang zijn voor degenen die maatschappelijk betrokken zijn en nieuwsgierig naar het hoe en waarom van de manier waarop de wereld werkt.

Politiek en IR omarmen veel verschillende gebieden, zoals de EU, noord-zuid kwesties, veiligheidsbeleid, milieukwesties, sociaal beleid, etc. Op de Hbo-niveau zullen de studenten meestal een brede introductie in de verschillende regio's in dit gebied. Op de Masters niveau kan de student dan kiezen zich te specialiseren in een of meer gebieden.

Politiek en beleidsbeslissingen beïnvloeden iedereen. Of het nu het vormen van beleid voor de toewijzing van geld voor scholen en onderwijs, het voorkomen van besmetting, particuliere of nationale gezondheidszorg, de vorming van internationaal buitenlands beleid, etc. Dit zijn alle relevante zaken in vraag die je dagelijks leven beïnvloeden. In de studie van de politiek en IR leren leerlingen over hoe dergelijke vragen zijn door de geschiedenis heen zijn beantwoord door verschillende landen, evenals wat de dialoog nu is. Studenten denken over hoe verschillende oplossingen zijn bereikt in het verleden, en hoe historische panden hebben een rol in de verschillen gespeeld.

Groot-Brittannië is een fascinerend land om het beleid te bestuderen, met een grote internationale studentenpopulatie, evenals bekende professoren uit de hele wereld. Met zo veel brengen van een ander begrip van de wereld op basis van waar ze vandaan komen, zijn er spannende discussie over die onderwerpen van politiek en IR te worden gehouden. Op deze manier worden studenten Politics in het Verenigd Koninkrijk wordt blootgesteld aan niet alleen de politiek, het beleid en de internationale betrekkingen van het Verenigd Koninkrijk, maar eerder hun diploma compleet met een zeer mondiaal perspectief.

Met een graad in de politiek, zult u in staat om verder te gaan om te werken in zowel de private als de publieke sector. Velen gaan aan de slag in internationale organisaties. Common carrières diplomatie, politicologen, politicus, de publieke sector, de media, NGO's, het internationale bedrijfsleven, de internationale handel binnen de EU / EER / EVA-systeem, onderwijs, en nog veel meer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Lees meer

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Lees Minder
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , Londen , Loughborough , Manchester , Newcastle upon Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , Lezing , Rochester , Sheffield + 29 Meer Minder