Meester in de moderne literatuur Engels (MA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA in de moderne Engels Literatuur

De afdeling Engels in Mary Immaculate College, University of Limerick, heeft aangeboden een zeer succesvolle en populaire eenjarige geleerd MA opleiding Moderne Letterkunde Engels sinds september 2002. Het is ontworpen voor full-time studenten en we accepteren normaal gesproken tien studenten per jaar. en de dop op nummers zorgt voor nauwe persoonlijke collegegeld. Part-time studenten kunnen ook worden toegelaten, maar in hun geval de voltooiing van het programma zal twee jaar in beslag nemen.

DOELSTELLINGEN VAN HET PROGRAMMA

  • Verbreding en verdieping van de kennis van de student en de waardering van het Engels literatuur en hedendaagse kritische theorie
  • Om studenten met traditionele en moderne technologische bronnen vertrouwd te maken voor onderzoek in het Engels literatuur
  • Om studenten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor doctorale studies uit te rusten
  • Om studenten carrièremogelijkheden te verbeterenENTRY KWALIFICATIES

Aanvragers moeten een honours primaire opleiding met Engels als laatste jaar onderwerp. Andere voldoende gekwalificeerde kandidaten kunnen ook van toepassing. Aanvragers kunnen worden verplicht om bij te wonen voor een gesprek. Een kleine scriptie voorstel moet bij de aanvraag worden ingediend.

STRUCTUUR onderwezen MA IN MODERN ENGELS

Alle studenten zijn verplicht om zes modules en een scriptie in te dienen.
Full-time studenten nemen drie modules in elk semester van één academiejaar en moeten hun scriptie uiterlijk uiterlijk op 17 juli van het studiejaar waarin ze namen de zes modules.
Part-time studenten kunnen niet meer dan twee modules in elk semester. Zij moeten de vereiste zes modules te voltooien in twee academische jaren en een scriptie in te dienen uiterlijk op 17 juli van het tweede studiejaar van inschrijving.

Modules worden geleverd op maandag, dinsdag en woensdag tijdens het academiejaar 16:00-06:00 in Mary Immaculate College.

Studenten moeten een scriptie onderwerp zo vroeg mogelijk tijdens Semester 2 te selecteren. Het proces van het onderwerp selectie etc. moet worden ingevuld door full-time studenten ten laatste tegen het einde van de week 2 in Semester 2. (Part-time studenten moeten het proces van het onderwerp selectie etc. hebben afgerond tegen het einde van de week 2 in Semester 4)

BEOORDELING


50% van de cumulatieve QCA van de student zal worden toegekend voor onderzoek essays in elk van de zes onderwezen modules van het programma (18 studiepunten).

50% van de cumulatieve QCA van de student zal worden toegekend voor het onderzoek proefschrift (18 studiepunten). Dit proefschrift zal te wijten zijn aan het einde van juli 2013.

TOEPASSING


Samen met het aanvraagformulier, moet er een voorstel van ongeveer 500 worden opgenomen. Zie hieronder voor de begeleiding:

  1. Identificeer het gebied van onderzoek waarin je zou willen uw minderjarige scriptie te schrijven.
  2. Identificeer je focus binnen dit gebied van onderzoek en een verslag van hoe uw werk zou gaan geven.
  3. Welke middelen (zoals boeken, tijdschriften, archieven, databanken, films etc.) die u kunt gebruiken bij het uitvoeren van je onderzoek.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1898, Mary Immaculate College (MIC) is a Catholic College of Education and the Liberal Arts. The College offers a wide range of programmes in Education.

Founded in 1898, Mary Immaculate College (MIC) is a Catholic College of Education and the Liberal Arts. The College offers a wide range of programmes in Education. Lees Minder