Lees de Officiële Beschrijving

Je studeert op onze Markeaton straat site die zowel traditionele en industriële apparatuur heeft, en geavanceerde nieuwe technologie in onze mode en studio textiel 'en andere gespecialiseerde workshops. Studenten profiteren van onze uitstekende contacten met het bedrijfsleven in de mode en textiel sectoren U wordt omringd door gelijkgestemde creatieve individuen in onze afdeling Kunst en Design. U krijgt de kans om passende industriële ervaring in het werken op hoog niveau, multidisciplinaire projecten op te doen.

Derbyshire heeft een sterke erfgoed in de mode- en textielindustrie, met wereldwijd gerenommeerde bedrijven zoals Paul Smith, John Smedley en Aristoc voor onze deur. Deze inspirerende decor zal je studie ten grondslag liggen aan deze postdoctorale opleiding, dat is een van de weinige programma's in Engeland met de optie van gecombineerde studie over mode en textiel.

De cursus zal voortbouwen op uw vaardigheden, en zal uw vermogen om jezelf te positioneren binnen de professionele spectrum van design voor mode, textiel of gerelateerd product gebieden zoals breigoed, prestaties sportkleding, of smart textiel voor kleding en andere toepassingen te ontwikkelen.

U zult studeren in een levendige leeromgeving waar je de kans om te werken samen met ontwerpers uit een breed scala aan disciplines in de hele afdeling zult hebben. Niet alleen zal je het verwerven van professionele ontwerp vaardigheden, maar je zult ook de ontwikkeling van uw onderneming en creativiteit, en voelt u zich bevoegd met de mogelijkheid om de industrie uitdagen met een productie-ready innovatie.

inzetbaar Afgestudeerden - We zijn gerangschikt 15 het hoogste tussen alle Britse universiteiten en 12e voor Engels instellingen met 96% van de afgestudeerden in het werk of verdere studie binnen zes maanden na het voltooien van hun opleiding: HESA 2016.

Master in Fashion en Textiel

ma

Deze fase omvat de realisatie, testen en evalueren van uw masters oefenproject en aanverwante proefschrift.

U kiest modules zoals:

Mode en Textiel Realisatie (60 studiepunten) Deze drievoudige module is het hoogtepunt van uw meesters praktijk project. Het zal u toelaten om de praktijk concept dat u hebt gedefinieerd en onderzocht tijdens de Concept-module te realiseren. Je werkt samen met onafhankelijke wetenschap en met een onderzoekende en vragen aanpak om te testen, analyseren en kritisch evalueren van uw werk gedurende het gehele proces van het sluiten van uw heren studie.

TOELATINGSEISEN

Portfolio Advice - Kunst en Vormgeving

CARRIERE en inzetbaarheid

Met steeds meer toenemende druk op de werkgelegenheid in de mode en textiel sector, zal deze cursus u voorzien van een skill set die u zal goed van pas als je afgestudeerd bent.

Je kon een ondernemende ontwerper te worden, en het opstarten van uw eigen bedrijf, met behulp van de vaardigheden die je op de cursus verworven om uw producten de markt te brengen. Wij bieden verdere ondersteuning voor opkomende bedrijven, door middel van onze Creatieve Industrie Zaken incubatie unit - Banken Mill.

Je zou ook kunnen gaan om werk te vinden in een aantal internationale bedrijven. Onder de alumni van onze mode en textiel-programma's, hebben afgestudeerden gegaan om te werken voor Polo Ralph Lauren in New York, Viewpoint Magazine, Franklin en Till Jaeger.

U kunt ook om door te gaan tot verdere studie via een van onze MPhil / PhD-programma's.

Varsity-4967-0250-Pano (2)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Derby »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
12,000 GBP
internationale studenten. UK / EU £ 580 per 20 credits.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Jan. 2020