Meester In De Luchtvaart En Toerisme

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester In De Luchtvaart En Toerisme

Haaga-Helia University of Applied Sciences

De Degree-programma in de luchtvaart en Toerisme bedrijf heeft twee paden: Luchtvaart en toerisme, en het leidt tot een Master's degree in Hospitality Management. Het programma bestaat uit 90 studiepunten.

Het is gebaseerd op een 210 cr bachelordiploma. Het programma bereidt studenten op diverse professionele taken over te nemen, bijvoorbeeld organisatie-ontwikkeling en beheer. Het helpt ook studenten in hun zoektocht naar een leven lang leren en professionele vaardigheden die functioneren als basis voor professionele groei.

De Degree-programma in de luchtvaart en toerisme bedrijf is gebaseerd op de toekomstige behoeften van de luchtvaart- en toeristische sector met een focus op klantgerichtheid, globalisering, voortdurende verandering en duurzaamheid.

Het programma is gepland in het bijzonder voor experts in reisbureaus, reisorganisatoren, vervoer, travel management en toeristische organisaties.

Het doel is om de know-how van een deskundige te verhogen tot een ontwikkelaar niveau. De nadruk ligt op anticiperen, design thinking en verantwoordelijkheid in de luchtvaart- en toeristische bedrijven en op het leren omgaan met verandering.

In aanmerking komt voor toepassing op de Master niveau opleiding vereist: een Bachelor (of hoger) diploma in een gelijkwaardig veld en ten minste drie jaar (36 maanden) relevante werkervaring in te vullen na de afronding van de bachelor.

Werkervaring

Eventuele werkervaring moet niet later zijn verkregen dan 31 juli 2017 voor het voorjaar aanvraagperiode. Werk certificaten moeten een begin- en einddatum van de werkgelegenheid en een korte beschrijving baan. Indien de aanvrager werkt part-time, moet het werk certificaat duidelijk aan het aantal werkuren per maand. Part-time werk zal worden omgezet in voltijdse equivalenten, zodanig dat 150 uur of 20 volledige werkdagen (minimaal 7 uur per dag) komt overeen met één maand van het werk. Werkervaring hoeft niet continu te zijn of verkregen werken voor dezelfde werkgever. Werkervaring worden alleen geaccepteerd als het wordt gecontroleerd door een verklaring die door de werkgever.

Ondernemerschap zal worden aanvaard als werkervaring als een aanvrager van een certificaat waaruit blijkt dat hij of zij is of wordt gedekt door de wettelijke YEL of MYEL pensioenregeling voor ondernemers kan produceren. Geen perioden van praktische stages of on-the-job leren opgenomen in een mate die van toepassing zal worden meegeteld werkervaring. Militaire en niet-militaire dienstplicht of ouderschapsverlof niet worden meegeteld werkervaring. De hoeveelheid werk experience points toegekend voor gelijktijdige arbeidsverhoudingen mag niet hoger zijn dan de subsidie ​​voor een fulltime dienstverband bedrag. Degenen die een aanvraag met een kwalificatie buiten Finland afgerond moet werk certificaten uiterlijk op 31 januari 2017 om 15.00 uur.

Onderwijs 9500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
Vervoer 50 E / maand
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 - 6 semesters
Deeltijd
Price
Prijs
9,500 EUR
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar.