Meester in de kunstjournalistiek

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester in de kunstjournalistiek

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

60010_artsj.jpg

Communiceren over de hedendaagse cultuur - online, in de lucht of in tijdschriften en kranten - vereist geavanceerde vaardigheden op het gebied van digitale technologie, schrijven en multimedia vertellen. De professionele kunstjournalist heeft ook diepgaande kennis nodig op verschillende gebieden: muziek, theater, film, beeldende kunst, televisie, populaire cultuur, mode, architectuur en design.

Traditioneel zijn kunstjournalisten begonnen als kunstenaars die hebben leren schrijven of als schrijvers die gepassioneerd geïnteresseerd zijn geraakt in het schrijven over een kunstvorm. Het Goldring Arts Journalism-programma biedt een uniek flexibele combinatie van cursussen die zijn ontworpen om te voldoen aan de educatieve doelstellingen van elke student en biedt ook training in multimedia-communicatie.

"Zonder het Goldring Arts Journalism-programma zou ik mijn droombaan niet laten doen waar ik van houd om te leven."
-Nigel M. Smith 10News Editor, Movies - People Magazine

Ontwikkel unieke expertise

Via haar kerncursussen biedt het Goldring-programma specifieke training in communicatie over kunst en mogelijkheden voor multidisciplinair kunstonderwijs. Kennis van meerdere kunstvormen is steeds belangrijker geworden voor kunstjournalisten en maakt u een waardevoller bezit in de competitieve omgeving van de digitale nieuwsruimtes van vandaag.

Maak je eigen curriculum

In nauwe samenwerking met twee adviseurs, de programmadirecteur en een faculteitslid dat gespecialiseerd is in een belangrijk gebied van kunst en cultuur, identificeer je je educatieve doelen en vorm je je eigen unieke curriculum van journalistieke en kunstcursussen.

De toegewijde coördinator voor loopbaanontwikkeling van Goldring werkt nauw samen met het Newhouse Career Development Centre om u te helpen belangrijke carrièrekoppelingen te maken die leiden tot werkgelegenheid. Je zult ook profiteren van de mentorschap en expertise van leden van de Goldring Arts Journalism Advisory Board, evenals van het uitgebreide netwerk van succesvolle Newumnumnumnumni die in de media werkzaam zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
58,748 USD
Locations
Verenigde Staten - Syracuse, New York
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019
Dates
Juli 2019
Verenigde Staten - Syracuse, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019