Meester in de informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Master in Information Technology (MIT) programma streeft ernaar om de complete IT-professional te produceren - even geschikt als software engineer, systeembeheerder, bedrijfsanalist en onderzoeker. De Master's Degree geeft de afgestudeerde een voorwaarde in de IT-industrie, omdat het studenten niet alleen beheerders, maar ook managers, senior ingenieurs, strategische planners, voorlichtingsofficieren, ondernemers en opvoeders afstuderen. Dit doet dit door IT training te geven die zich richt op de ontwikkeling van intellectuele activiteiten en niet alleen op het verwerven van vaardigheden.

Het programma benadrukt het verwerven van concepten en technologieën die de afgestudeerde student voorbereiden en toelaten voor de industriële praktijk van systeemintegratie, systeemadministratie, systeemplanning, systeemimplementatie en andere activiteiten die de integriteit en de juiste functionaliteit van een systeem en zijn componenten handhaven. Het gaat ook om projecten die relevant zijn voor de industrie, waaronder zaken, onderwijs, overheid.

De Universiteit van Azië en de Stille Oceaan (UA & P) biedt een afgestudeerd programma aan, die leidt tot een Master in Information Technology (MIT) -graad om het concurrerend te maken als een vooraanstaande leverancier van leer- en ontwikkelingsoplossingen voor IT-professionals. Het MIT-programma streeft naar afgestudeerden die niet alleen in termen van kennis en kennis presteren, maar ook op het vlak van verfijning, aanpasbaarheid en professionaliteit. Het bereidt de leerlingen op om aan de eisen van de snelle IT-industrie te voldoen door middel van een werk-en-studie-aanpak die sterke theoretische grondslagen combineert met praktische training en liberaal onderwijs. MIT-afgestudeerden zijn ook ontwikkeld om een ​​kritische geest te hebben om onderzoek te vergemakkelijken om de industrie verder te ontwikkelen.

Het MIT-programma streeft naar afronding van afgestudeerde afgestudeerden die vooraf op de hoogte zijn van informatietechnologieconcepten, -technieken en -beginselen en vaardigheden in het gebruik van IT om management- en seniorniveau-oplossingen te bieden aan problemen van organisaties en maatschappij.

Carrièremogelijkheden

MIT-afgestudeerden kunnen hun carrière als senior systeemanalisten, lead software engineers, oplossingen architecten en projectmanagers verder bevorderen. Sommigen van hen kunnen aan het stuur staan ​​van organisaties die databasesystemen en netwerkinfrastructuur beheren. Voor de meer business-inclined afgestudeerden zijn er ook carrières in technische verkoop, marketing management en business development. De meerderheid van de afgestudeerden werken voor bedrijven in de software-, business-process outsourcing-, fabricage- en telecommunicatie-industrie, terwijl een aantal van hen hun eigen high-tech outfits heeft opgericht. MIT-afgestudeerden kunnen ook op universiteiten leren en zich inzetten voor geavanceerd onderzoek om het gebied van informatietechnologie te verrijken. Het MIT programma van UA & P streeft ernaar om experts in het bedrijf van IT te produceren.

TOELATINGSVEREISTEN (MOET IN EEN KORT BRUINE ONTWIKKELING WORDEN INGEVOERD)

  1. Voltooid MIT-aanvraagformulier 2. Transcript van records (originele kopie) 3. Curriculum vitae (met 2 × 2 foto) 4. Twee 2 × 2 foto's 5. Twee brieven van aanbeveling (van begeleider of voormalig professor)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Asia and the Pacific (UA&P) is a private, not-for-profit institution of higher learning that offers some of the most outstanding academic programs in Asia. It provides a powerful ... Lees meer

The University of Asia and the Pacific (UA&P) is a private, not-for-profit institution of higher learning that offers some of the most outstanding academic programs in Asia. It provides a powerful combination of liberal education and professional specialization. The formation of UA&P students is facilitated by an environment conducive to learning, qualified and dedicated teachers, a superior faculty-to-student ratio, and well-maintained facilities. Lees Minder