Meester in de hersenen en cognitie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Brain and Cognition

Een van de grootste uitdagingen in de wetenschap is om de menselijke geest te verklaren. Dankzij de komst van revolutionaire hersenonderzoek methoden, grote vooruitgang in gedragsonderzoek technieken en de ongelooflijke inventiviteit van veel onderzoekers, cognitieve en neurologische wetenschappen zijn het vinden van manieren om dit probleem beter te benaderen. De masteropleiding in Brain and Cognition zullen de studenten door middel van de nieuwste en meest opwindende bevindingen leiden tot stand gebracht door de interactie tussen cognitieve onderzoek en hersenonderzoek, de inrichting van hen met de theoretische en praktische middelen om actief deel te nemen in deze spannende onderneming.

De kern van de masteropleiding bestaat uit de onderzoeksgroepen van UPF's Center for Brain and Cognition (CBC). Deze groepen worden geleid door gerenommeerde wetenschappers op gebieden zoals computationele neurowetenschappen, cognitieve neurowetenschappen, psycholinguïstiek, visie, multisensory perceptie, menselijke ontwikkeling en vergelijkende cognitie. Studenten zullen dus worden blootgesteld aan de lopende onderzoeksprojecten op het CBC en zal worden geïntegreerd in een van haar belangrijkste onderzoekslijnen, waar ze oorspronkelijk onderzoek zal doen voor hun afstudeerproject.

Doelstellingen

Het doel van deze master is om op onderzoek gerichte opleiding in verschillende fundamentele domeinen van de cognitieve neurowetenschappen bieden. Hoofddoel van het programma faculteit is om studenten te voorzien van de opleiding die zij nodig hebben om te begrijpen hoe een wetenschappelijke vraag wordt een onderwerp van experimenteel onderzoek in de cognitieve neurowetenschappen en hoe ze kunnen dit onderzoek uit te voeren.

Voor wie is het?

De masteropleiding zal van belang zijn voor psychologen, filosofen, artsen, biologen, taalkundigen, wiskundigen en fysici op zoek naar een carrière onderzoek naar de fascinerende vraag hoe de relatie tussen de geest en het brein in staat stelt cognitieve functies na te streven. Terwijl het programma is dan ook bijzonder geschikt voor studenten die willen worden opgeleid om het onderzoek in de cognitieve neurowetenschappen doen, is het ook sterk aanbevolen voor personen die hun carrière te verrijken door het verkrijgen van een solide basis in de cognitieve neurowetenschappen. Gezien haar onderzoek oriëntatie, het niveau van deze eenjarige masteropleiding komt overeen met het tweede jaar van de in andere internationale programma een tweejarige master. Studenten die geïnteresseerd zijn in het programma, maar niet over voldoende kredieten in te schrijven in een tweede jaar master moet contact opnemen met de coördinator voor verdere informatie.

Structuur en inhoud

Het programma is georganiseerd in drie termijnen en bestaat uit een totaal van 26 verplicht vak credits, 7 research seminar credits, en een 27-credit afstudeeronderzoek. Afhankelijk van hun individuele curriculum, kan de student worden verplicht om voorlopige cursussen over de basisprincipes van hersenen en cognitie en op statistieken nemen. Onderwerpen zullen dekken essentieel onderwerpen aan uniforme kennis en opleiding te waarborgen. Studenten worden gestimuleerd om zo mogelijk betrokken bij lopende originele onderzoeksprojecten zijn en zal zijn actieve deelnemers aan de seminars gehouden door de CBC's onderzoeksgroepen binnen hun belangrijkste gebied van belang. Deze seminars zijn waar de onderzoeksgroepen te bespreken recente opmerkelijke wetenschappelijke artikelen, presenteren de voortgang van lopende onderzoeksprojecten en de resultaten van andere onderzoekers kritisch te analyseren. Studenten moeten een origineel onderzoeksproject voltooien onder toezicht van een van de docenten, in de laboratoria van de CBC's uit te voeren of, na voorafgaande overeenkomst met een andere onderzoeksgroep van UPF.

Loopbaanperspectieven

Afgestudeerden van deze master zal goed gepositioneerd om een ​​PhD-programma in Cognitive Neuroscience of een gerelateerd veld in te voeren en naar andere Spaanse of internationale onderzoeksteams (inclusief UPF eigen) aan te sluiten.

Beschikbare faciliteiten

Het Center for Brain and Cognition heeft een 300m2 state-of-the-art laboratorium ruimte uitgerust met kamers voor volwassen gedrags- en psychofysische studies, kamers voor zuigeling onderzoek, EEG / ERP-opname faciliteiten voor volwassenen en kinderen, neuronavigated TMS, eye-trackers voor volwassene en kind onderzoek, experimentele instellingen voor vergelijkende cognitie, overeenkomsten met beeldvorming centra verlenen van toegang tot MRI-scan, een 24-node computationele cluster, en een speciale technische workshop voor het opzetten van specifieke experimentele opstellingen op de vraag.

Beurzen en beurzen

De CBC biedt gedeeltelijk subsidies collegegeld voor een geselecteerde groep studenten op basis van verdienste. Het aantal en het exacte bedrag van deze subsidies is afhankelijk van de beschikbare middelen.

Toelatingseisen

Om te worden toegelaten tot de Hersenen en Cognitie - MSc kandidaten moet de volgende documenten voorleggen:

 • Officiële undergraduate degree / diploma (een bachelordiploma, een diploma in de techniek of architectuur, technische engineering en technische architectuur diploma's, of, in het geval van een buitenlands diploma, de gelijkwaardige kwalificatie uitgereikt door een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs). Daarnaast is de officiële academische transcript met het gemiddelde cijfer van de universiteit van herkomst. Graden in elke academische studierichting worden geaccepteerd.
 • Curriculum Vitae in het Engels.
 • Een motivatiebrief in het Engels, met vermelding van de verwachtingen en de belangstelling voor deelname aan de masteropleiding (600 tot 800 woorden) van de kandidaat.
 • Twee brieven van aanbeveling rechtstreeks gestuurd door scheidsrechters met een goede kennis van de kandidaat.
 • Het bewijs van het Engels taal (niveau B2)
 • Identiteitsbewijs of paspoort.

OPTIONELE DOCUMENTEN

 • Aanvullende academische opleidingen in gebieden met betrekking tot de masteropleiding.
 • Onderzoekservaring.
 • Professionele ervaring in een van de gebieden die verband houden met de masteropleiding.

Daarnaast kan de afdeling selectiecommissie beslissen de kandidaat in te interviewen.

Het bachelordiploma / diploma en de cijferlijst

Als je je Bachelordiploma klaar bent wanneer u uw aanvraag in te dienen, moet u ons de volgende documenten:

 • Een kopie van uw bachelordiploma / diploma of certificaat / bewijs van afstuderen.
 • Een kopie van uw ingevulde officiële undergraduate transcript.

Echter, als u nog niet uw undergraduate studies hebben voltooid bij het indienen van de aanvraag, moet u ons te voorzien van de volgende documenten:

 • Een ondertekende verklaring dat de mate zal worden verkregen voor het begin van de masteropleiding PDF-document
 • Een fotokopie van de voorlopige undergraduate transcript.

Engels

Vergeet niet dat om succesvol te worden ingeschreven, de presentatie van een officieel Engels-certificaat is een essentieel toelatingseis. Alleen aanvragers van wie de moedertaal Engels is niet nodig om een ​​Engels certificaat pre¬sent. Officiële resultaten moeten rechtstreeks door de onderzoeksrechter instelling worden gestuurd naar de school Toelating Department en moeten voldoen aan de vereiste minimale scores: - TOEFL CBT:> 235 - TOEFL PBT:> 575 - TOEFL IBT:> 100 - CAE: C1 - IELTS:> 6.5 Aanvragers die, op het moment van de aanvraag nog steeds niet officieel Engels certificaat of die het bezit zijn in het proces van het verkrijgen moet deze informatie in hun toelating toepassingen omvatten. Aanvragers die hun volledige Bachelor's Degree in een Engels sprekende universiteit hebben afgerond moet schriftelijk bewijs dat de voertaal van hun studie was het Engels indienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by th ... Lees meer

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by the Spanish Ministry of Education through the International Campus of Excellence seal (2010) and is backed up by the UPF's distinguished position in international rankings as one of the top Spanish universities... Lees Minder