Meester in de gastronomie en culinaire beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Gasma

Total Immersion IN DE KEUKEN

Deze Master biedt een totale onderdompeling in de keuken van dag tot een kwalitatieve sprong in je carrière te maken. Ik ben in staat om een ​​creatieve en winstgevende propositie te creëren, niet alleen in het koken, maar ook in gebak en bakkerijproducten.

Het programma is 5 maanden en wordt aangevuld met 530 uren van stages, onder andere, in de beste restaurants in ons Culinary Team.

Gasma

LEERLING, de ster

Wij hebben het beste product experts, technische, cutting-edge innovaties en trends in de keuken. U kunt leren samen met veel van de internationale referentie chefs zijn onderdeel van onze culinaire team.

zeer gespecialiseerde professionals die onze docenten een van onze onderscheidende kenmerken te maken.

gastro

ONS TEAM ... onze beste garantie

Leer van de beste product experts en professionals op gebieden zoals contrasterende culinaire beheer of R & D + i toegepast op gastronomie. Kennis en ervaring tot uw dienst.

Inzetbaarheid en ondernemingszin

Onze baanbrekende methodologie en direct contact met de beste professionals je voorbereiden op de uitdaging om te reageren op de behoeften van de sector over te nemen.

zeer gespecialiseerde professionals die onze docenten een van onze onderscheidende kenmerken te maken.

gastro

Waarom studeren deze mate?

 1. U zult begrijpen de basisprincipes van de klassieke keuken en studie grondig het product en zijn functies ten volle te profiteren.

 2. U zult beheersen de meest innovatieve technieken en je creatieve potentieel te ontwikkelen; zult u in staat om een ​​unieke en originele gerechten configureren.

 3. U zult ontdekken culinaire technieken uit de hele wereld en te leren om te integreren met succes uitbreiding van het bereik van uw vaardigheden.

 4. Je zal een meer complete professionele profiel te ontwikkelen door het bestuderen van verschillende gebieden, zoals gebak en bakkerijproducten.

 5. Tot de voorzieningen behoren management tools die nodig zijn voor uw keuken is zo lekker als winstgevend.
gastro
 1. Je weet uit de eerste hand de meest succesvolle business-modellen en zal de hoogte van de laatste trends op internationaal niveau.

 2. CEU Cardenal Herrera University en Gasma wedden op een innovatieve methodologie en een actieve rol van de studenten: practica, Masterclass, workshops, bezoeken ... 8. Je leert van de ervaring en expertise van onze culinaire team en toonaangevende experts in Gastronomisch Management.

 3. U zult inzetten voor netwerken, en duw je eigen culinaire community door het contact met de chef-koks en professionals die betrokken zijn in uw onderwijs.

 4. U zult uw leren met 530 uur stage te lopen waar u het dagelijkse leven van de beste restaurants in Spanje ontdekt.
gastronomie

Gericht aan

ondernemerschap

 • De Master programma is gericht op studenten en professionals met een ondernemende geest, die willen een kwalitatieve sprong voorwaarts te maken in hun opleiding en in hun professionele carrière.
 • Studenten Upper / Midden-Grade koken en catering (Hospitality).
 • Academici in Gastronomie en Culinary Arts
 • Academici in Management / Hospitality and Tourism Management met specifieke vermeldingen in Gastronomie en Catering
 • Restauratie professionals die willen je carrière te stimuleren met een opleiding op het hoogste niveau.
gastrogastronomie
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Lees Minder
Castellón de la Plana