Meester in de elektrotechniek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Electrical Engineering

Het Department of Electrical Engineering werd opgericht om wetenschappers die onmisbaar zijn voor geavanceerde status van land voor Korea elektronica-industrie te bereiken trainen. Het ministerie doelen zijn om te onderwijzen topkwaliteit studenten en onderzoek dat in overeenstemming is met de doelstellingen waarvoor POSTECH werd opgericht uit te voeren: het ondersteunen van intensief onderzoek met een klein aantal van geselecteerde studenten. Wij streven ook naar nationale beleidsdoelstellingen die gericht zijn op Korea om te zetten in een wereldwijd concurrerende, technologie-intensieve economie te voldoen.

Het onderwijs is gericht op een breed scala aan fundamentele studie en op het doorgeven van expertise in elektronische en elektrische engineering. De Faculteit Elektrotechniek erin slaagt om educatieve inhoud, zoals elektronica, besturing en meten engineering, computer engineering, elektronische communicatie engineering, elektromagnetische golf engineering en elektronisch materiaal techniek te synthetiseren.

De kerngebieden van onderzoek en onderwijs in de Faculteit Elektrotechniek onder controle en macht elektronica, communicatie en signaalverwerking, computer engineering, elektromagnetisme en magnetron engineering, solid-state en quantum elektronica en geïntegreerde schakelingen en SoC design.

Het Department of Electrical Engineering werd opgericht in maart 1987, tegelijk met de opening van POSTECH. De afdeling is momenteel de opleiding 186 studenten en 303 studenten die werken aan MS, Ph. d. of gecombineerde master en doctoraat graden. Inkomende eerstejaars vertegenwoordigen de top 1% van de middelbare school afgestudeerden Korea's, en studenten hebben een uitstekende academische records met geluid achtergronden in onderzoek. Studenten worden onder leiding en voogdij van 32 professoren, wiens geloofsbrieven werden verdiend prestigieuze instellingen in Korea en in het buitenland geplaatst. De studenten zijn voorzien van een onderzoek van wereldklasse omgeving en uitstekende apparatuur. Daarom worden de studenten opgeleid om wereldleiders met uitstekende achtergronden in theorie en praktische mogelijkheden zijn.

Elke professor voert onafhankelijk onderzoek wordt ondersteund door instellingen Koreaanse regering, waaronder het ministerie van Kenniseconomie, het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Technologie, en de National Research Foundation van Korea, en door een aantal particuliere bedrijven, waaronder Samsung, LG, POSCO, en Hynix , actief samen te werken met het bedrijfsleven. Het onderzoeksbudget van de afdeling in 2008 was circa KRW 11,3 miljard en is toegenomen consequent op jaarbasis.

In de loop der jaren zijn de docenten van de afdeling samen met grote onderzoeksinstituten waaronder de LG Display Technology Research Center ondersteund door LG Electronics, het Center for Broadband OFDM Mobile Access wordt ondersteund door het Ministerie van Kenniseconomie, steunde de Staalbewerking Automation Research Center door POSCO, en het National Center for Nanomaterialen Technology ondersteund door het Ministerie van kenniseconomie. De meeste docenten hebben deelgenomen aan Brain Korea 21 en de World Class University projecten, die door de overheid gefinancierde projecten die gericht zijn op hoogopgeleide arbeidskrachten te kweken zijn.

Laatst bijgewerkt op feb 2017