Meester in de computationele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Computational ingenieurswetenschappen


Computational Engineering (CompEng) is een full-time twee jaar (4-Semester) Master Program aangeboden op vgu door de Ruhr-Universität Bochum. De voertaal is Engels. Een internationaal programma, toegankelijk voor studenten uit alle landen.


De Computational engineering Master programma bereidt studenten in de theorie en de toepassing van computer-based simulatietechnieken.


Simulatie op de eerste plaats - Computer-based simulatie is een essentieel onderdeel in de huidige productontwikkeling processen. Voordat de bouw van het eigenlijke product, engineers werking uitgebreide simulaties om hun ontwerpen in een virtuele omgeving te testen. Let it be bruggen over over grote rivieren, medische hulpmiddelen het redden van levens of energiecentrales die de energie voor ons allemaal. Geen van deze high-tech producten van menselijk vernuft zou bestaan ​​zonder de door de computer-based simulaties geleverd voorspellingen.


Word een simulatie expert - De arbeidsmarkt heeft een groeiende behoefte aan professionals die in staat zijn te lopen en dergelijke computer-based simulaties te begrijpen. Vooral een land dat zich snel ontwikkelt zijn eigen high-tech industrie, zoals Vietnam, moet deze mensen. Computational engineering leidt studenten met de kerncompetenties deskundigen op dit gebied te worden en dus opent uitstekende werkgelegenheid in onderzoek en ontwikkeling.


programma Beschrijving


Computer-based simulatie met behulp van realistische numerieke modellen is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in geavanceerde engineering design. Het interdisciplinaire Master of Science programma Computational Techniek biedt de sleutel kwalificaties in de wiskunde, techniek mechanica en informatica nodig zijn voor het innovatieve ontwerp van high-tech technische materialen, structuren en systemen. Gekenmerkt door een synthese van de civiele en werktuigbouwkunde, numerieke modellering materiaal, geavanceerde geautomatiseerde analyse methoden en optimalisatie technieken, het curriculum bereidt studenten voor op een succesvolle carrière zowel in de industrie of in de academische wereld.


Tijdens de cursus, studenten verwerven kerncompetenties in drie belangrijke gebieden.


1. Modellering van Real World Phenomena


Studenten leren fundamentele technieken voor de ontwikkeling van de wetenschappelijke modellen voor de echte wereld fenomenen. Voorbeelden zijn de wiskundige beschrijving van balanswetten voor vaste stoffen en vloeistoffen, niet-lineaire materiaal modellen of geavanceerde onderwerpen zoals de voortplanting van scheuren of vermoeiingsproblemen.


2. Uitvoering in Software Systems


In diverse praktische opdracht en studieprojecten, studenten krijgen hands-on ervaring met de implementatie van de wetenschappelijke modellen in de simulatie software. Tijdens een grote verscheidenheid van verschillende professionele softwaresystemen zoals Ansys, Mathematica Matlab gebruikt. Daarnaast krijgen de studenten vertrouwd raken moderne techniek programmering concepten dat ze hun eigen software systemen kunnen ontwikkelen.


3. Inzicht Resultaten


Op basis van hun sound theoretische kennis, studenten Computational Techniek in staat zijn om te begrijpen, te interpreteren en ezels simulatie resultaten. Tijdens de studie, worden de studenten aangemoedigd om een ​​kritische houding ten opzichte van de dingen die ze zien op het computerscherm te ontwikkelen en de nadruk wordt gelegd op een grondige en kritische evaluatie van programma-uitvoer.


In de speciale oriëntatie en structuur, kunnen Computational engineering worden beschouwd als uniek te zijn in heel Azië.

Laatst bijgewerkt op jan 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Vietnamese-German University (VGU) is a Vietnamese state university. Founded in 2008, VGU is based on a close cooperation between the Socialist Republic of Vietnam and the German State Hessen. Wit ... Lees meer

The Vietnamese-German University (VGU) is a Vietnamese state university. Founded in 2008, VGU is based on a close cooperation between the Socialist Republic of Vietnam and the German State Hessen. Within the past years the project broadened to a German-wide cooperation. Lees Minder
Ho Chi Minh Stad