meester in de communicatie techniek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Communicatie Techniek

&nbsp

Het College heeft momenteel 1 lid van de Chinese Academy of Engineering, 1 Cheung Kong Scholar, 1 stoel professor, 2 van Talent Project voor de Nieuwe Eeuw van het Ministerie van Onderwijs, 17 bezoeken en parttime hoogleraren, en 86 voltijdse professoren, van wie de meeste houders van doctoraten. Sinds 2002 heeft het college is het uitvoeren van de onderwijs-werk, en 70% van hen hebben de overzeese studie of werkervaring. Tot dusver heeft het college meer dan 100 buitenlandse studenten aanvaard elk jaar ofr meester 's en doctoraat, en sommige afgestudeerden werken voor grote-skale Chinese bedrijven en bedrijven.

&nbsp

Elke niet-Chinees staatsburger bezit is van een geldig buitenlands paspoort die wil komen om te studeren aan de Universiteit Hunan kan rechtstreeks een aanvraag voor toelating en Vise Office, International Students Center, Hunan University.

&nbsp

Aanmelden voor: 1 juli

&nbsp

Vereiste Documenten:

&nbsp

1. Aanvraagformulier van Hunan University

2. Twee aanbevelingsbrieven van hoogleraren

3. Bachelor diploma en afstuderen certificaat

4. Bachelor transcripties

5. Onderzoek Voorstel van 800 woorden

6. Foreigner Lichamelijk onderzoek Form

7. Gescande kopie van het paspoort (fotopagina en laatste Chinese visum indien van toepassing)

8. Application Fee (unrefundable)

&nbsp

&nbsp

Vergoedingen

&nbsp

Collegegeld: 24.000 Yuan / jaar

Toepassing kosten: 400 Yuan

Verzekering: 600 Yuan

&nbsp

Aanvraagkosten niet terugbetaald.

&nbsp

&nbsp

Hunan University

&nbsp

Hunan University is gelegen aan de voet van de schilderachtige Yuelu Hill en op de westelijke oever van de kabbelende rivier de Xiang in Changsha, die is opgenomen als een van de top 10 gelukkigste steden in China in 2012. Het is een belangrijke universiteit aangesloten bij het Chinese Ministerie van Onderwijs en is opgenomen in de staat 's "Project 211 " en "Project 985 " voor prioritaire investeringen en de bouw.

&nbsp

Hunan University, die teruggaat tot Yuelu Academy gesticht in 976 na Christus tijdens de Song-dynastie, is befaamd als "Een bekende Millenarian Academy en een Famous Centennial University ". Dragen op de goede educatieve traditie gevormd over de afgelopen 10000-oneven jaren, hebben we nu een graduate school en 23 hogescholen, het aanbieden van programma's in 11 gebieden, dat wil zeggen, filosofie, economie, recht, onderwijs, literatuur, geschiedenis, wetenschap, techniek, management, geneeskunde en kunst.

Vandaag de Hunan University is uitgegroeid tot een moderne universiteit. Wij streven naar Hunan University te bouwen in een van China's eerste klas uitgebreide, open en universiteiten met een aanzienlijke invloed in de wereld. Wij werven hooggekwalificeerde en gemotiveerde docenten en onderzoekers in genoemde disciplines als volgt om met ons mee in deze inspanning. Als je de motivatie en kwalificatie, aarzel dan niet om ons te contacteren en een aanvraag indienen.
 

Laatst bijgewerkt op jun 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Lees Minder
Zhengzhou , Changsha + 1 Meer Minder