meester in de beeldende kunst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Fine Arts

Misschien wilt u een Master 's degree na te streven met een meer professionele focus. Een 60-credit uur opleiding, de MFA is een terminal graad, kunt u zich voorbereiden om les te geven in de Collegiale niveau of andere professionele mogelijkheden na te streven. U kunt kiezen uit tekenen, schilderen, beeldhouwen, grafiek, keramiek, fotografie of grafisch ontwerp als u in de buurt van de nadruk.Graduate School Eisen

1. Zorg voor een 3,0 GPA in de MFA-programma
2. Vul het behalen van een diploma binnen 6 jaar
1. Diploma-eisen
1. 34 studiepunten van, studio grote (op klem afstudeerproject van 16 credit-uren bevatten).

2.16 studiepunten van o f Kunstgeschiedenis en Concepts-ten minste twee 'in-house "cursussen kunstgeschiedenis moeten worden genomen. Een maximum van zeven (7) uur Lezingen in de kunstgeschiedenis is het enige dat is toegestaan.

3. 10 studiepunten van de kunst in het atelier van andere dan de grote ruimte.Gebieden van grote studio Concentratie

&nbsp

 • Tekening
 • Schilderen
 • Sculptuur
 • Vormgeving (Grafische Vormgeving, fotografie)
 • Grafiek
 • Keramiek
 • Intermedia

&nbsp


Algemeen toelatingsbeleid

De aanvrager moet beschikken over een bachelor's degree met een grote in de kunst van een geaccrediteerde instelling beschikken en een minimum van 36 studiepunten van in de kunst op het bachelorniveau. Tekorten moeten zijn afgerond voordat de kandidaat mag gaan naar de MFA opleiding. Een minimum van 10 uur in een studio concentratie op het bachelorniveau moeten worden ingevuld alvorens de student wordt beschouwd als een grote op de graduate niveau.

&nbsp


Transfer Credits

Indien een student wenst te hebben afgestudeerde krediet overgedragen van een andere hogeschool of universiteit, hij / zij moet zich realiseren dat een maximum van negen (9) credit-uren alleen kan worden overgedragen en dat deze uren moeten worden gerechtvaardigd door portefeuille of research paper review.Bovendien moet de student terecht bij de afdeling Kunst en Vormgeving met betrekking tot departementale eisen met betrekking tot de overdracht van kredieten. Kandidaten kunnen verlangen dat afgestudeerde krediet verdiend in andere instellingen met een erkende reputatie worden aanvaard voor dezelfde eisen onderworpen aan de departementale grenzen aan transfer credit en goedgekeurd door de Graduate Dean. In geen geval kan een cursus worden overgebracht naar de graduate programma tot een officiële transcriptie voor de cursus is ontvangen in de Graduate School. Alleen vakken die gebruikt worden op een opleiding zal worden toegevoegd aan de Fort Hays State University transcript. De opleidingen worden overgedragen van het semester van afstuderen. Geen cursus kan worden overgedragen waarvoor validatie nodig zullen zijn als gevolg van de termijnen.

 • De verwachting is de aanvrager beschikken over een 3,0 (B) gemiddelde over de laatste 60 uur undergraduate werk.
 • Zorg voor een officiële undergraduate transcript en een toepassing van de toelating tot de Graduate School.
 • Stuur drie letters van aanbeveling van mensen die, of in verband zijn gebracht met de aanvrager als kunstenaar (bijvoorbeeld instructeurs, collega's, etc.).
 • Verstuur een toelichting van het doel met betrekking tot motivatie bij het zoeken naar de graad. De student moet aangeven wat zijn / haar concentratie zal zijn.
 • Indienen 20 beelden van zijn / haar werk. Elk beeld moet goed worden geïdentificeerd met de naam van de artiest, titel, medium, datum en grootte van het werk. Afbeeldingen zijn onder meer: ​​10 werken van de grote concentratie en 10 werken uit andere gebieden van de kunst. Voeg een afbeelding identificatiegegevens, een nummer dat correspondeert met de beelden. Er zullen geen ontheffingen van het beeld portefeuilles.
 • Stuur een CV met tentoonstelling record en professioneel gebruik.


De MFB toelatingscommissie zal alle toepassingen, en naar eigen goeddunken, kan het nodig voltooiing van bepaalde cursussen om tekortkomingen in de undergraduate opleiding te verwijderen. Dergelijke cursussen zou zijn eisen in aanvulling op het minimum dat voor het graduaat. De MFB Toelatingscommissie zal een aanbeveling over de toelating tot de Graduate Dean, die maakt de beslissing over toelating te maken. Geen besluit wordt bekend gemaakt via de telefoon.

&nbsp


Residentie


De MFA kandidaat moet doorbrengen twee semesters in residentie. Summer school wordt geacht te voldoen aan de verblijfsvergunning vereist.

&nbsp


MA Degree

Een afgestudeerde met een MA-diploma van Fort Hays State kan gelden tot een totaal van 36 credit-uren in de richting van de MVO, Onderworpen aan de goedkeuring van de grote professor en van de student afgestudeerd commissie op het moment van indiening van de opleiding. Aandacht zal worden besteed aan de datum van de toekenning van t hij MA graad in de bepaling van het aantal kredieturen aanvaardbaar.

&nbsp


Progress Beoordelingen

De toelating tot de MFA opleiding garandeert niet afstuderen of dat de student zal worden beloond met een diploma. Hij / zij kan worden afgenomen van de inschrijving, of in aanwezigheid verder dan de gebruikelijke twee tot drie jaar als zijn / haar vorderingen niet meten met de normen van de afdeling Kunst en Vormgeving. Incompletes worden niet beschouwd als voldoende vooruitgang. Cursussen moeten worden ingevuld voordat inschrijvingen zijn toegestaan ​​in de volgende programma cursussen.

Eerste Review, vooraf mondeling examen, en de Final mondeling examen: Er zal een minimum van drie beoordelingen uitgevoerd door gediplomeerde van de kandidaat commissie afgestudeerde vooruitgang te bepalen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

FHSU is the leading forward-thinking, entrepreneurial university of the Midwest. We have an enrollment of more than 13,000 students and offer hundreds of certificate and degree programs at the associa ... Lees meer

FHSU is the leading forward-thinking, entrepreneurial university of the Midwest. We have an enrollment of more than 13,000 students and offer hundreds of certificate and degree programs at the associate's, bachelor's and master's levels through 28 academic departments. Lees Minder
Wichita , VS Online + 1 Meer Minder