1

Het MFB-programma's, aangeboden met concentraties in het Schilderen of Sculpture, blijven het ethos van de didactische methoden die zijn gedefinieerd door de geschiedenis van de school binnen een erkende opleiding. De MFA is gebaseerd op het handhaven van een full-time, rigoureuze atelierpraktijk. De studenten zijn bezig met hun werk een minimum van 40 uur per week voor de duur van hun twee jaar aan de School.

In hun eerste jaar, studenten kiezen voor een kern lid van de faculteit, met wie zij nauw zal samenwerken tijdens elk semester. Faculteit aanwezig zijn in het atelier twee dagen per week. Studenten worden verwacht om te blijven werken aan de per faculteit ingesteld gedurende de week doelstellingen. In het tweede jaar worden facultaire contactpersoon uur verlaagd studenten werken in semi-private of privé-studio's in de richting van de voltooiing van hun individuele afstudeerproject.

Studio praktijk wordt gecompenseerd met Critical Studies cursussen, in aanvulling op peer-en geïnstrueerd kritieken. Lezingen en seminars worden gehouden gedurende het semester, evenals kleine groepsdiscussie met de huidige en het bezoeken van de faculteit. De Kritische Studies cursussen bieden de basis voor studenten om de verklaringen die hun afstudeerproject te ondersteunen samen te stellen.

Degree kandidaten zullen tijdens hun tijd op de school worden beoordeeld op een continue basis. De cursussen worden beoordeeld door faculteit in overeenstemming met het beleid van de school. Studenten moeten 60 studiepunten om de titel Master of Fine Arts met succes te bereiken af ​​te ronden, en kredieten moeten alle verplichte vakken bevatten. Een verblijf van ten minste twee academiejaren moet de mate voltooien.

Graad-toekenning van het statuut

The New York Studio School is gecharterd door de Raad van Regenten van de Universiteit van de staat New York met de bevoegdheid tot gunning van de Master of Fine Arts (MFA) graad. MFB-programma van de School is geregistreerd door het ministerie van Onderwijs staat New York in het kader van de kwaliteitsnormen in het Reglement van de Commissaris van Onderwijs.

Deadline Prioriteit is 15 februari.

Voltooide toepassingen zijn onder meer: ​​het aanvraagformulier; twee vereiste essays; een $ 90 niet-terugbetaalbare Application Fee; twee brieven van aanbeveling; twintig jpeg-afbeeldingen van student het werk; beeldlijst om de beelden te begeleiden; en de officiële transcripties van alle eerdere instellingen die resulteerde in de aanvrager undergraduate degree.

We zullen accepteren toepassingen tot 15 maart en nog later, hoewel we alle studenten aan te moedigen om eerder toe te passen als onze programma's sneller kunnen vullen.

2

Curriculum overzicht

Full-time studie, zowel in de MFA of Certificaat programma bevat een Marathon aan het begin van elk semester, en de uitnodiging om 's avonds en op zaterdag lessen bij te wonen tijdens de herfst en de lente. Hieronder volgt een korte beschrijving van de algemene cursusaanbod beschikbaar voor ingeschreven studenten in de full-time programma's (s). Sample syllabi zijn verkrijgbaar door contact opnemen met de directeur van het Studenten Service of de Program Coordinator. Meer informatie over de Marathon programma is beschikbaar op deze website, met inbegrip van toepassingen voor de stand-alone, part-time programma-aanbod.

marathons

De Marathon, aangeboden met concentraties in tekenen, schilderen en beeldhouwen, is een intensieve, de hele dag programma dat wordt gehouden in de eerste twee weken van het semester. De Marathons vertegenwoordigen de mogelijkheid voor studenten om het aanleren van andere docenten te ervaren, en om gebieden van stijl en methode die zij anders misschien niet worden blootgesteld aan te verkennen.

Marathons worden gegeven door reguliere faculteit en het bezoeken van kunstenaars die aanwezig voor de hele twee weken durende sessie. In een korte periode worden studenten gedwongen om te confronteren en de problemen van het tekenen / schilderen / beeldhouwen op te lossen. Dit blijkt een veeleisende maar lonende inleiding op de uitdagingen in de rest van het semester zijn.

Tekenen

Tekenen is een integraal onderdeel van het onderwijs op de school. Het wordt benaderd op een unieke manier als middel begrip perceptuele bewustzijn ten aanzien van schaal, ruimtelijke geometrie en de aard van teken maken. Verwacht wordt dat welke richting een student wenst te volgen, zullen ze deelnemen aan de essentiële ervaring van tekening om de visuele geletterdheid en vasthouden aan helderheid die kan bevorderen krijgen.

Elke tekening atelier weerspiegelt de eigentijdse en individuele benadering van de kunstenaar het onderwijs, maar de essentiële uitgangspunt is dat de tekening is een onmisbare stimulans om te zien.

schilderij

Studenten kunnen kiezen uit een aantal verschillende ateliers die als hun belangrijkste gebied van concentratie elk semester zal dienen. De richting van elke klasse wordt bepaald door de instructeur, zodat studenten de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala van stilistische betreft, die volledig worden toegelicht in elke afzonderlijke syllabi. Perceptuele praktijk wordt benadrukt en de faculteit kan uitgewerkte arrangementen gecentreerd, hetzij op de figuur of op het stilleven, waarin studenten kunnen werken voor één sessie of misschien wel meerdere weken te maken. Modellen zijn een integraal onderdeel van de vele aspecten van het programma. De kunststof principes ontwikkeld door middel van observationeel werk kan dienen als uitgangspunt voor verkenningen naar de onbegrensde mogelijkheden van de schilderkunst.

Kritieken worden regelmatig gehouden per faculteit en het bezoeken van kunstenaars, hetzij individueel of in groepsverband plaatsvinden. Studenten worden ook aangemoedigd om elkaars werk kritiek, met het oog op het vertrouwen van hun eigen artistieke overtuiging te winnen.

beeldhouwwerk

De sculptuur afdeling omarmt en bevordert een breed scala aan benaderingen binnen een coherent en gestructureerd programma. De faculteit begrijpen sculptuur als een langugae van objecten en zijn van mening dat ons vermogen om betekenis te vinden in materiële objecten heeft zijn wortels in ons eigen wezen als fysieke wezens.

Elk van de ateliers heeft een eigen karakter, maar beide benadrukken werken vanuit waarneming. Ze maken beide gebruik van levende modellen als de primaire onderwerp. Dit uitgangspunt stelt de student om deel te nemen in een proces dat direct omvat perceptuele, conceptuele, formele en psychologische problemen; Het verplicht hen om te beginnen met belangrijke verschillen tussen vorm, het onderwerp en de inhoud te confronteren zonder de last van het hebben om te beslissen wat te doen. Boetseren wordt gebruikt als het biedt een open-ended en vloeiend proces, waardoor zowel een intuïtieve en / of een verstandelijke karakter.

Naast hun deelname aan de lessen, zijn sculptuur studenten voorzien van een individueel werk ruimte bij het begin van het programma. Van hen wordt verwacht, vanaf het begin, aan het werk te starten op hun eigen in deze studio's. Als studenten vooruitgang, wordt het programma in toenemende mate opgebouwd rond het werk wordt gedaan in de afzonderlijke studio. Er zijn regelmatig kritieken van deze werkzaamheden bijgewoond door de hele afdeling. Bezoekende kunstenaars leiden het einde van semester kritieken, en ook een bezoek aan het hele jaar door. In aanvulling op de studio's in het hoofdgebouw, het ministerie Sculptuur onderhoudt een ruimte in DUMBO, Brooklyn, voor gevorderden.

Kritieken & bezoekende kunstenaars

Kritieken zijn een vast onderdeel van het curriculum van de School voor alle programma's, zowel full-en part-time. Kritieken vallen in twee hoofdcategorieën: die gedaan door het Atelier Head of Instructeur, en die onder leiding van een bezoek aan de faculteit en kunstenaars.

Kritieken kan worden gehouden op een groep en individu, formele en informele basis. Marathons kunnen individuele kritieken met de betrokken docent voorzien in de loop van het programma, en eindigen met een groep kritiek. Voor full-time programma's, zijn groep kritieken vaak gehouden door de Atelier Head in combinatie met een bezoek aan kunstenaar of een ander lid van de faculteit.

Studenten die zijn ingeschreven in het MFA-programma deel te nemen aan een Final Thesis Critique tijdens hun laatste semester. Dit paneel is meestal samengesteld uit de decaan, een ander lid van de faculteit en twee of meer bezoekende kunstenaars en critici. Deze kritiek zijn gepland op individuele basis voor de Thesis tentoonstelling.

onafhankelijke Practice

Studenten worden geacht zich te committeren aan het werken in onbewaakte sessies gedurende een deel van de week, als persoonlijke visies worden versterkt in combinatie met de meer gestructureerde aanpak van de ateliers.

Als studenten vooruitgang door middel van de verschillende programma's in de richting van de voltooiing, zelfstandig werken wordt een cruciaal aspect van hun individuele ontwikkeling als kunstenaar.

Kritische Studies (alleen MFA)

De kritische studies seminars zijn groepssessies, onder leiding van een erkende werken kunsthistoricus en criticus. Seminars zijn verdeeld over de twee jaar in specifieke thema's, met in het eerste jaar te concentreren op de historische context van de kritiek en de hedendaagse praktijk, en het tweede jaar de nadruk op meer onafhankelijke studie onderwerpen en onderzoek, culminerend in de productie van een proefschrift verklaring in het laatste semester .

Studenten worden verwacht dat zij complimenteren de kritische studies seminars met hun eigen doel commentaar, gebaseerd op het lezen zowel buiten als bezoeken aan gelijktijdige museum en galerie exposities.

Thesis Project (alleen MFA)

In de loop van de MVO-programma, de studenten werken aan een steeds onafhankelijker basis om hun afstudeerscriptie tentoonstelling ontwikkelen door middel van haar volle uitdrukking, culminerend in een oeuvre dat een distillatie van hun tijd op de School vertegenwoordigt.

Als supplemnt naar het beeldend werk, de studenten ook een metgezel scriptie in te dienen. Dit dient te ondersteunen, uitleggen en verantwoorden van de ideeën, processen en doelstellingen van het afstudeerproject. De voltooide scriptie werk zal formeel worden beoordeeld door een panel op hun Final Thesis Kritieken.

Studenten ontwikkelen ideeën voor hun afstudeerproject tijdens het laatste deel van hun eerste jaar. Thesis Voorstel formulieren worden verzameld van studenten tijdens hun derde semester, en de rest van het laatste semester, worden de studenten blijven werken aan hun beeldend werk, alsmede de aanvullende scriptie.

3

Cursussen

 • SCHILDEREN I (5 cr.)
 • SCHILDEREN II (4 cr.)
 • SCHILDEREN III (3 cr.)
 • SCHILDEREN IV (3 cr.)
 • SCULPTURE I (5 cr.)
 • SCULPTURE II (4 cr.)
 • SCULPTURE III (3 cr.)
 • SCULPTURE IV (3 cr.)
 • MARATHON - TEKENEN (2 cr.)
 • MARATHON - SCULPTURE (2 cr.)
 • Kritische studies I: woorden van de Woordeloze I
 • Kritische studies II: woorden van de Woordeloze II (3 cr.)
 • Kritische studies III: (. 3 cr) Thesis Development I
 • Kritische studies IV: Thesis Development II (3 cr.)
 • TEKENING I [SCHILDEREN] (4 cr.)
 • TEKENING II [SCHILDEREN] (4 cr.)
 • TEKENING I [SCULPTURE] (4cr.)
 • TEKENING II [SCULPTURE] (4cr.)
 • ONAFHANKELIJKE PRAKTIJK I (1 cr.)
 • ONAFHANKELIJKE PRAKTIJK II (2 cr.)
 • THESIS PRAKTIJK I (5 cr.)
 • AFSTUDEERPROJECT II (7 cr.)
 • VERKOZEN - WATERVERF (2 cr.)
 • VERKOZEN - PEER KRITIEK SEMINAR (2 cr.)
 • VERKOZEN - TEKENEN (2 cr.)
 • VERKOZEN - SCULPTURE (2 cr.)

Grading & Evaluatie

studieresultaten van een student weerspiegelt alle kwaliteiten voor alle geregistreerde cursussen zoals ingediend door de faculteit. Cijfers worden vrijgegeven aan de student door hun studieloopbaanbegeleider of de directeur van Student Services.
De school maakt gebruik van een systeem van indeling op basis van de normen van de High Pass (HP), Pass (P), Laag Prestatie (LP) en Fail (F). Studenten die zich terug te trekken uit een cursus en die voltooide de nodige papierwerk zal een onvolledige (INC), die niet van invloed op hun algemene inschaling gemiddelde ontvangen.

Mid-term kwaliteiten beschikbaar zijn voorafgaand aan de registratie elk semester maakte door hun studieloopbaanbegeleider of de directeur van Student Services.

Studenten die willen terugtrekken uit de School moet invullen van de juiste terugtrekking vorm verkrijgbaar bij de Student Services Office voor het vertrek. De datum invullen van dit formulier dient als datum gebruikt om studenten in aanmerking komen voor WA (Authorized Intrekking) indeling te berekenen. Studenten die de school verlaten zonder het invullen van de juiste documentatie is aansprakelijk voor het collegegeld en andere kosten en zal een WU (Unauthorized Intrekking) rang op hun afschrift ontvangen. Meer informatie over dit beleid is beschikbaar in het Student Handbook.

Studievoortgang & Good Standing

Studenten moeten maken, minimaal, voldoende vooruitgang in de richting van de voltooiing van hun opleiding binnen de 2 jaar tijdspanne van het programma. Dit vertaalt zich naar het bereiken van een Pass (P) rang in elk van hun cursussen. De school maakt geen gebruik van Grade Point Average (GPA) als onderdeel van zijn systeem van evaluatie. Wanneer echter een GPA vereist de volgende formule wordt gebruikt: HP = 4,0, P = 3,0, LP = 2,0, F = 0.

Studenten zullen worden meegedeeld halverwege met betrekking tot hun huidige vooruitgang. Indien een student lijkt te hebben moeite met het handhaven van de vooruitgang in elke cursus (sen), en de faculteit hebben ze al gewaarschuwd voor de situatie zonder verbetering, zal Academic Advisors het probleem direct aan te pakken met de student op hun tussentijdse evaluatie.

Studenten die niet voldoende vooruitgang hebben laten zien kan op de academische proeftijd worden geplaatst. Alles in het werk zal worden gedaan om te helpen de student te hervatten bevredigende vooruitgang in het programma. Studenten op academisch proeftijd kan worden op risico van verlies van werk-studie beurzen en / of beurzen aan.

4
Opleiding te volgen in:
 • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020