Waarom de studie van de Master of Data Science

Er is een aanzienlijke en aanhoudende groei in de vraag naar gegevens Wetenschappers wereldwijd. Data Science is een spannende nieuwe gebied van onderzoek dat in een groot aantal industriële sectoren, zoals gezondheid, energie, financiën, productie van toepassing is, evenals in de regering is. de Data Science programma aan de Universiteit van Queensland zal de eerste zijn in Australië om een ​​gevorderd niveau van de informatica, statistiek, wiskunde en zakelijke kennis toegepast in de industrie, de overheid, maatschappelijke en wetenschappelijke context te bieden en in balans met essentiële kenmerken die relevant zijn voor data science waaronder de ethische gebruik van gegevens , juridische overwegingen voor data-wetenschap, zakelijke communicatie, hands-on ervaring met relevante big data-instrumenten en technologieën, en creatief en verstorend denken toegepast op complexe problemen. Afgestudeerden van dit programma zal worden goed toegerust om complexe gegevens wetenschap uitdagingen aan te pakken en een leidende rol spelen in de toekomstige ontwikkeling van de data science-oplossingen wereldwijd.

Houdt u er rekening mee dat de Engels taalvaardigheid eis voor dit programma wordt momenteel beoordeeld.

Toelatingseisen

Vereisten

Het programma is beschikbaar voor studenten met minstens een 3-jaar undergraduate-diploma met een grote in de informatica, IT, statistiek, wiskunde, techniek, of een programma met aanzienlijke kwantitatieve competenties voldoende om tijdige afronding van het programma mogelijk te maken. Voltooiing van Queensland jaar 12 of gelijkwaardig wiskunde B is ook vereist.

Aanvragers worden aangemoedigd om een ​​CV die geen ervaring in het werken met data door te geven. Het opnemen van een verklaring van belangstelling voor de Master of Science gegevens en de potentiële bijdrage van loopbaanontwikkeling wordt sterk aangemoedigd.

Kennis van het Engels

IELTS overall 7; lezing 7; schriftelijk 7; sprekende 7; 7 luisteren. Voor andere Engels Language Proficiency Tests en Scores goedgekeurd voor UQ, bekijk de Engels taalvaardigheid beleid hieronder.

Met het oog op de toegang tot een academische opleiding op UQ te krijgen, moet u aan te tonen u het juiste niveau van taalvaardigheid in het Engels.

Om te voldoen aan de UQ de Engels taalvaardigheid eisen, moet u een van de volgende aan te tonen:

  • een score gelijk aan vier semesters van Sound Voltooiing in Queensland Studies Authority Engels, Engels voor ESL leerlingen of Australische of internationaal equivalent. Minder dan vier semesters kan worden overwogen voor sommige programma's.
  • ten minste 6,5 overall en een minimum van 6,0 in elk sub-band van het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) of een gelijkwaardige test. Sommige programma's hebben een hogere Engels taalvaardigheid eisen; Zie ook de individuele programma-eisen.

Andere gelijkwaardige tests zoals de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) en Pearson Test van het Engels (PTE) Academische worden ook geaccepteerd, en andere kwalificaties en ervaring kan ook worden overwogen.

Studeren in het buitenland en inkomende uitwisselingsstudenten zijn alleen nodig om de totale score te voldoen (bijvoorbeeld 6,5 IELTS of TOEFL 87 of 64 PTE).

Visumplicht

Internationale studenten die in de Master of Data Science in full-time studie worden geaccepteerd komen in aanmerking voor een aanvraag voor een Australisch studentenvisum.

De Australische regering heeft de visumaanvraag proces vereenvoudigd. Nu, alle internationale studenten toe te passen voor de Student Visa (subklasse 500).

Er zijn een aantal van de eisen die u moet voldoen voordat een visum wordt verleend.

Programmastructuur

Cursussen

De aangeboden in de Master of Data Science cursussen worden in de loop lijst in te stellen. Elke cursus wordt toegewezen een aantal eenheden (#).

programma Regels

Het Programma Regels uitleggen wat nodig is om de Master of Science gegevens te voltooien. Deze eisen omvatten het totale aantal eenheden dat u moet invullen om af te studeren.

Om je diploma toegekend, moet u ook om te voldoen aan de algemene regels Award. De algemene regels Award, samen met ander beleid en regelgeving, is te vinden op de pagina Universiteit regels.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van The University of Queensland »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
jan 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
40,160 AUD
Indicatieve jaarlijkse vergoeding 2017.
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

jan 2020