Meester in computational wiskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Faculteit Elektrotechniek en Informatica

Studie Branch

Computational Wiskunde

Tak Profiel

Computational Wiskunde heeft een duidelijke focus op de belangrijke gebieden van de toegepaste wiskunde ten opzichte van andere takken van informatie en Communicatie Technologie, Die de leerlingen kunnen gebruiken bij het omgaan met praktische problemen op de werkvloer. Studenten krijgen een solide basis voor een carrière, of kan blijven in een doctoraal programma gericht op de ontwikkeling van nieuwe methoden voor computational oplossingen van technische problemen met de specifieke toepassing in R & D. Computational Wiskunde is een tak van de opleiding van de Informatie en Communicatie Technologie.

Key Learning Outcomes

Kennis

De afgestudeerden in deze opleiding beschikken over een brede en diepe state-of-the-art kennis en begrip van de branche van de informatietechnologie, en een praktische kennis van toegepaste wiskunde, samen met de geselecteerde toepassingsgebieden. De kennis van wiskunde tijdens de studie van de Master overgenomen vormt een passende theoretische basis voor verdere doctoraatsstudie.

Vaardigheden

De afgestudeerden in deze studie programma kan zoeken, uitzoeken en de relevante informatie aan een bepaald praktisch probleem op te lossen te interpreteren. Ze kunnen ook te maken met complexe problemen zelfstandig en creatief, met geselecteerde procedures dat het gebruik van informatie- en communicatietechnologie, alsmede de toegepaste wiskunde te maken.

- Algemene competenties:

Een afgestudeerde is in staat om zelfstandig en verantwoorde beslissingen te nemen in nieuwe of veranderende context of in een ontwikkelingsland omgeving met betrekking tot de bredere sociale gevolgen, om de werking van een team te coördineren en draagt ​​de eindverantwoordelijkheid voor het resultaat. Ze beschikken over communicatieve vaardigheden die hen in staat om de essentie van een probleem uit te drukken, op te sommen hun eigen mening en de adviezen van de andere teamleden op een begrijpelijke manier, en de aard van de technische problemen uit te drukken. Ze zijn voorbereid op verdere studies in het doctoraal programma gericht op het gebruik van toegepaste wiskunde.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

Met een goed begrip van de theoretische aspecten van de wiskunde, informatica en communicatietechnologie, een afgestudeerde gekwalificeerd is voor een flexibele aanpassing aan de vereisten van de werkplek, met inbegrip van onderzoek en ontwikkeling. Een afgestudeerde kan werkgelegenheid vrijwel vinden in alle gebieden die informatie- en communicatietechnologie te gebruiken, ongeacht het veld onderwerp.

Toelatingsvoorwaarden

Bepaald door Dean, kan toelatingsexamen, specifieke cursussen genomen tijdens bachelor studies, andere officiële documenten bevatten.

Graduatievereiste

120 ECTS Credits, Final staatsexamen, Diploma thesis

Cursus Structuur Diagram met ECTS

30 ECTS per semester.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

Founded in 1849, VSB - Technical University of Ostrava (VSB-TUO) is a Czech public university with a long tradition in high-quality engineering education and research. These traditional core values ha ... Lees meer

Founded in 1849, VSB - Technical University of Ostrava (VSB-TUO) is a Czech public university with a long tradition in high-quality engineering education and research. These traditional core values have been continually updated to reflect current state-of-the-art technologies and the ever-evolving needs of the industry. VSB-TUO has strong links to industry and thrives on applied research, in cooperation with companies and institutions worldwide, in finding innovative solutions to modern-day issues. Lees Minder