Meester in coaching amsterdam

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het studieprogramma van de Master in Coaching is gebaseerd op de Johan Cruyff's visie, waar coaching is meer dan het gebruik van tactische en technische kennis.

Het is over het beheren van jezelf, de spelers en personeel, het team en de omgeving. Persoonlijke achtergrond van elke deelnemer is een basis voor verdere ontwikkeling en een beter begrip van zichzelf als een coach en / of manager. Het principe van coaching is dat je dan dit inzicht kennis toe te passen in het begeleiden van anderen.

Dit programma is interessant voor degenen die een coach of manager in de sport, maar het is ook geschikt voor (team) managers, medewerkers memeber, leiders, begeleiders en HRM-adviseurs uit de bedrijfssectoren. Bijvoorbeeld, studenten kwam uit, de politie-afdeling, een verzekeringsmaatschappij, een energieleverancier en een groot congrescentrum.

Johan Cruyff Institute Amsterdam

De lessen van de Master in Coaching worden geleverd aan het Johan Cruyff Institute Amsterdam, naast het Olympisch Stadion. Het Olympisch Stadion gastheer van de Olympische Spelen van 1928, die een verband tussen de geschiedenis en de toekomst van de sport. Deze unieke omgeving inspireert onze medewerkers en studenten uit te blinken in coaching.

Doelstellingen en inhoud

De focus van de coaching programma ligt op zelfkennis en zelfontplooiing. U krijgt inzicht in uw sterke punten als coach (die u tijdens het programma zal ontwikkelen) te krijgen, en die van de atleten / werknemers, met als doel om ze beter te begrijpen om de prestaties te verbeteren.

Na afronding van het programma dat u zult hebben ontwikkeld uw persoonlijke coaching stijl, en je zult in staat zijn om deze stijl in praktijk te brengen. Je zult in staat zijn om jezelf effectief te presenteren. U weet wat er nodig is voor individuele en team succes, en hoe je dit succes kan beheren.

LEERUITKOMSTEN

Na afronding van het programma dat u zal hebben:

 • Diepgaand begrip van de principes van leiderschap, coaching en team dynamiek.
 • Diepgaande kennis van een personal coaching stijl; Continue reflectie op het gedrag en acties.
 • Het vermogen om effectief omgaan met team dynamiek: het bouwen van succesvolle teams.
 • De mogelijkheid om professionele coaching sessies (individuele / team) uit te voeren; Prestatie Coaching, het helpen van anderen om hun volledige potentieel in elk gebied in hun leven te bereiken.
 • Het vermogen om te coachen in elke situatie: het winnen, het losmaken en onder druk.
 • Het vermogen om effectief met de media; Professionele communicatieve vaardigheden.

GERICHT OP

Deze Master in Coaching is voor u, indien:

 • Je bent een sport coach die wil uw coaching vaardigheden verder te ontwikkelen om atleten te begeleiden om uit te blinken in de sport en het leven.
 • Je hebt ervaring opgebouwd als coach en je wilt een professionele carrière in de sport-industrie te ontwikkelen.
 • Je bent een manager die wil uw coaching vaardigheden verder te ontwikkelen vanuit een sport perspectief.
 • Je bent een manager die wil om een ​​carrière in de sport coaching ontwikkelen.

PROFESSIONELE MOGELIJKHEDEN

Afgestudeerden zijn zich meer bewust van de professionele acties en hoe ze hun coaching vaardigheden toe te passen effectief in hun job. Ze weten hoe om te excelleren als coaches, hoe ze professioneel succes te behouden en verder hun loopbaan te ontwikkelen en in staat zijn om hun persoonlijke coaching stijl verder te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Om te worden toegelaten tot de Master in Coaching, u zult moeten aan de volgende toelatingseisen voldoen:

 • Minimaal drie jaar professionele ervaring als (sport) coach of manager / supervisor.

"Na 18 jaar in de professionele sport, studeerde ik de Master in Coaching. Ik zag het was een geweldige kans om zich te verdiepen in de discipline van de coaching in plaats van zich te concentreren op de sport tactiek, dat is wat je vooral doen als een team atleet. Het programma daagt je ook naar jezelf te kijken, gericht op persoonlijke groei en de overdracht van uw vaardigheden en kennis aan anderen. Dit is iets dat is zeer nuttig in mijn huidige werk met de Afdeling van de Politie." Femke Dekker, voormalig Olympisch roeier

"Een van onze belangrijkste doelen sinds de recente veranderingen in onze organisatie is om onze coaching te verhogen. Wij streven ernaar om dit te bereiken door middel van dit Master programma en individuele begeleiding van de coaches door ervaren coaches. We zijn er trots op samen te werken en het verbeteren van onze prefessional vaardigheden en teamprestaties door middel van dit prestigieuze programma." Merijn Zeeman, coach van een professioneel Cycling Team

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Johan Cruyff Institute is a powerful blend of professors, staff and partners who share a passion for educating the next generation of leaders in the sport business for the benefit of all athletes, ... Lees meer

The Johan Cruyff Institute is a powerful blend of professors, staff and partners who share a passion for educating the next generation of leaders in the sport business for the benefit of all athletes, sport partners, organizations and the students themselves. Lees Minder
Barcelona , Amsterdam + 1 Meer Minder