Meester in agronomie (geïntegreerde gewasbescherming)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in agronomie (Geïntegreerde gewasbescherming)

  • Periode van studies: 2 jaar
  • Studiepunten: 120
  • Taal: Engels


Programma beschrijving


Het belang van dit programma voort uit het feit dat de actuele problemen van agronomy nauw verwant met verschillende factoren ecologische, economische en technologische aard. Biotechnologie in gewasbescherming, op zijn beurt, zal helpen om een ​​hoge kwaliteit van de productie en ziektevrij plantmateriaal van een breed scala van gewassen bieden.


Bijzondere nadruk van het programma curriculum is gericht op dergelijke methoden van agrarische biotechnologie voor gewasbeschermingsmiddelen, zoals weefselkweek en plantenregeneratie van eelt, chemische behandeling.


Leerresultaten


Binnen dit programma studenten de belangrijkste factoren die de planten, de oorzaken, alsook de methoden en theorieën van gewasbeschermingsmiddelen een bedreiging zullen leren.


Carrièremogelijkheden


Afgestudeerden van het programma in staat om een ​​baan te krijgen zal zijn en om hun professionele en persoonlijke potentieel te realiseren op zowel de onderzoeksinstellingen en op het gebied van agrarische bedrijfsleven.


Toelatingseisen

  • Bachelor of een specialist graad;
  • Engels Taal niveau - ten minste IELTS - 6, 0 TOEFL iBT - 79;
  • Basiskennis van de Russische wordt toegejuicht.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countr ... Lees meer

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countries. Lees Minder