Meester illustratie, motion graphics en 3D-

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afbeelding is een van de meest bullish disciplines binnen de grafische, artistieke en zakelijke wereld, steeds een essentieel instrument in vele professionele projecten met betrekking tot grafische vormgeving en communicatie. Maar als op een bepaald niveau exponentieel ontwikkeld is in de audiovisuele vormgeving, waarbij de creatie van stukken in het videoformaat en de inhoud van illustratie is een middel op zichzelf, ontwikkeling van een eigen visuele taal en een manier bedenken beelden die meer rechtstreeks inleven in de consument.

Daarom steeds meer professionals moeten beide disciplines, afbeelding en bewegende beelden combineren, kunnen omgaan met 3D technieken om hun projecten.

De nieuwe generatie van professionele kunstenaars heeft samen ontwerpers uit alle creatieve gebieden, het opnieuw uitvinden van concepten en trends bracht een onmisbare schakel om de geldigheid van deze sectoren te worden.

DOELSTELLINGEN

Deze master is ontworpen als een gespecialiseerde cursus om studenten met de nodige projecten uit te rusten om professionele illustratie en illustratie toegepast op de audiovisuele media vaardigheden te ontwikkelen.

Het is niet ontworpen als een introductie tot tekening, maar wil inboezemen bij leerlingen met behulp van de afbeelding als een creatieve meer instrument van de nieuwe strategieën in veel gebieden van communicatie en design, met de nadruk vooral op al diegenen die beweren dat de creatie van audiovisuele inhoud, waarbij bewegende beelden of motion graphics wordt de creatieve en narratieve ruggengraat, terwijl het gebruik van de technologie en de geschikte software voor het maken van films en de ontwikkeling van 3D-beelden worden gepresenteerd als de nodige instrumenten voor het genereren van middelen en vernieuwende beelden die dergelijke projecten verrijken.

Het programma zal de ene kant te verdiepen, het concept van de afbeelding toegepast op verschillende creatieve activiteiten en mededelingen van een aantal specifieke workshops voor elk gebied van de actie gegeven door professionele illustratoren, waarbij verschillende technieken en manieren zal worden geleerd benaderen elk project. Aan de andere kant, en in parallel, de student is voorzien van de nodige vaardigheden om grafische voorstellen binnen de audiovisuele media, zoals schuldinstrumenten creëren, gordijnen televisie, reclame afbeeldingen en audiovisuele media voor tentoonstellingen en voor het genereren en implementeren van grafische middelen en 3D-afbeeldingen in deze projecten aan het einde van het programma elke student zal materiaal voor boek en een persoonlijke rol om hun werk in een professionele omgeving en wedstrijden en competities presenteren ontwikkelen.

Gericht aan

Afgestudeerden en afgestudeerden met ervaring in de tekening, grafisch ontwerp en software verdienstelijk door academisch curriculum en / of portfolio. Anders moet u de Graduate / Basiscursus in Graphic Design nemen.

Toegang en Degree

Toegang universitaire graad (BA, graad of diploma) en de interne selectie. eigen masterdiploma uitgereikt door de Universitat Abat Oliva CEU wordt verkregen.

Curriculaire Route

Deze Master is het resultaat van het combineren van de academische curricula van de Graduate:

  • Illustratie Applied ontwerp
  • Audiovisuele Vormgeving: Motion Graphics en 3D
Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Lees meer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Lees Minder