Meester fashion design en marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Steeds vaker ontstaan ​​meer creatieve die wil het uitvoeren van een persoonlijk project, ik remde zijn slechte kennis van de markt. Een ondernemer moet veelzijdig zijn, evenals de mogelijkheid om een ​​verzameling van een van de verschillende disciplines binnen de bredere mode-industrie te creëren, namelijk de strategische aanpak van een merk te ontwikkelen en het definiëren van het actieplan voor het ontwerp en de marketing zijn consistent.

Het is voor het ontwerpen, plannen en de verschillende elementen die deel uitmaken van de dag tot dag in een mode-merk te ontwikkelen, rekening houdend met creatieve criteria, maar ook hun behoeften, technische concepten aangepast aan de productie, de distributie plannen en esthetische opvattingen te bepalen door de zichtlijn van het merk.

Daarom is het noodzakelijk, naast een achtergrond in het ontwerp van algemene collecties hebben gehad, domineren de zakelijke en strategische visie voor het succes van een merk en voert het ontwerp van specifieke gevallen van collecties die einde, het publiek, het niveau prijs en blijven zeer duidelijke trend. In staat zijn om te weten in de diepte disciplines en specifieke markten kan worden uitgerust met hulpmiddelen die u helpen de knie deze gebieden en zijn een veel completer professional die later kunnen invoeren in een andere discipline of markt.

Deze dubbele opleiding is de ontwerper als ondernemer en professional verrijkt, waardoor de rol van Creative Director voor modemerken.

DOELSTELLINGEN

Het belangrijkste doel van deze meester is om een ​​ondernemer die willen hun eigen mode-project te starten, of voor degenen die willen creatief directeur van elk merk te oefenen trainen.

Dit vereist een professionele onderdompeling doen in de mode, van de theoretische en praktische kennis en creatieve methoden om dynamische collecties die huidige baan nodig totdat het nodig is voor een brede achtergrond op het gebied van strategische beslissingen voor modebedrijven ontwikkelen .

Het programma biedt studenten de nodige wapens die u toelaten om te starten en / of leiden van een modemerk. Van uitgebreide training in de markt analyse en ontwikkeling van de operationele strategieën die de levensvatbaarheid van een gloednieuw project mogelijk te maken, aan de professionalisering van de ontwikkeling van projecten in zeer specifieke gebieden (zoals couture, casual design of design ontwerpen ons) dat de gebruikelijke training van de mode studies aan te vullen, en helpen u de uitdaging in een ander gebied te kunnen voldoen.

Aan het eind van het, en omdat in deze meester nadruk ligt op de fundamenten van de overgang naar de professionele markt als ondernemer te vergemakkelijken, elke student zal een business plan te ontwikkelen voor een project van het eigen merk of degenen die liever, om een ​​bestaand merk te herpositioneren.

Gericht aan

Afgestudeerden en afgestudeerden met ervaring in de mode ontwerp van verdienstelijke academisch curriculum en / of portfolio. Anders moet je graduate school / opleiding van Fashion Design en Image wonen.

Toegang en Degree

Toegang universitair diploma (bachelor of graduaat) en de interne selectie. eigen masterdiploma uitgereikt door de Universitat Abat Oliva CEU wordt verkregen.

Curriculaire Route

Deze master's degree is het resultaat van het combineren van de academische curricula van de postdoctorale Geavanceerde Fashion Design en Marketing en Brand Management Fashion.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Lees meer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Lees Minder