Meester energie-efficiëntie van bouwsystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na de eerste cyclus van studies (vergunning), de Master "Energie-efficiëntie van bouwsystemen," voegt EEITB ingenieurs vaardigheden, diepgaande kennis in de belangrijkste gebieden van onderzoek ontwikkeld in onze faculteit: energieneutrale gebouwen, comfort in indoor omgevingen, het gedrag van technische bouwsystemen (ventilatie, verwarming, koeling, verpakking eenheid van de lucht, elektrische, verlichting, sanitair, automatisch beheer, akoestiek, luchtvervuiling en filtratiesystemen, hernieuwbare energiebronnen). De cursussen zijn gebaseerd op thema's zoals:

  • Geavanceerde technische thermodynamica (samendrukbaar gas dynamiek, irreversibele thermodynamica met eindige snelheid, niet-conventionele energie-systemen)
  • stromingsleer (grenslaag turbulentie, CFD)
  • Electrical Power (theoretische elektrotechniek, aandrijfsystemen van voorbijgaande aard en niet-sinusvormige regime)
  • numerieke modellering en simulatie van het gedrag van de apparatuur en facilitaire systemen,
  • experimentele methoden van toezicht op de werking van de faciliteiten systemen
  • complexe systemen van het technisch beheer,
  • duurzame en efficiënte energie,
  • materialen, "slimme" apparatuur en systemen die worden gebruikt in gebouwen met een zeer laag energieverbruik,
  • de kracht genererende prestaties evaluatiemethoden van installatiesystemen (audit en de energie van gebouwen).

De meeste cursussen van de Masters regisseerde werk of praktisch werk. De laatste helft is bestemd voor de ontwikkeling van het proefschrift proefschrift en praktijkstages.

De vaardigheden en professionele Career

Aan het einde van de Masters studenten kunnen gemakkelijk het ontwikkelen van een carrière in het fundamenteel onderzoek (modellering en simulatie) of in experimenteel onderzoek - burgerlijke bouwkunde, activitées zeer goed worden ook gevraagd voor projectingenieurs, inspectie ingenieurs en deskundigen. ook praktische vaardigheden die toelaten betere arbeidsomstandigheden assemblagefaciliteiten in design (voor systemen van alle graden van complexiteit) of besturingssystemen van moderne faciliteiten en technische expertise activiteiten.

Grondige kennis van de werking van de faciliteit systemen biedt de mogelijkheid om bestaande systemen (technische inspectie door de audit en energie certificering en functionele diagnose) te evalueren, te anticiperen op het gedrag van de gebouwen en hun systemen en ook voor het realiseren van hun effectief gebruik. De numerieke simulaties uitgevoerd met een effectieve informatie-technologie en ook experimenteel onderzoek ontwikkelde vooral rond de niet-invasieve mobiele laboratoria bieden een hoge kwaliteit leren van deze punt van studie technieken.

het Diploma

Het diploma van het hoger onderwijs Roemeense Openbaar verkregen in het domein "Faciliteiten Constructions (Civil Engineering)" wordt officieel reconu in alle EU-lidstaten. Daarnaast is de Master 'Energie-efficiëntie van bouwsystemen (EPIC) wordt vanaf het academiejaar 2016-2017, over een Double Degree programma uitgevoerd met de Universiteit van La Rochelle (ULR) Vermeld Master Construction engineering, IB-GI3ER cursus. De overeenkomst tussen de twee universiteiten (UTCB en ULR) voorziet in de harmonisatie van de twee programma's en ook docenten en studenten uitwisselingen. Studenten (ULR + UTCB) profiteren van het uitwisselingsprogramma zal de Double Degree (de graden elke universiteit master's) te krijgen.

TOELATING

Worden geaccepteerd voor universitair afgestudeerden met een bachelor's degree. toelating gemiddelde = 0,7 Interview Opmerking 0,3 gemiddeld voor de licentie-examen

2

centrum van Boekarest, Roemeens Atheneum.

3

Laboratorium voor Hydraulica, Blower grens atmosferische laag.

4

Centre Pompidou, Parijs. De technische faciliteiten in de moderne architectuur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Technical University of Civil Engineering of Bucharest is a technical university that trains higher education specialists in the fields of civil engineering, building services engineering, mechani ... Lees meer

The Technical University of Civil Engineering of Bucharest is a technical university that trains higher education specialists in the fields of civil engineering, building services engineering, mechanical engineering/technological equipment and machines, environmental engineering, geodesic engineering, management and engineering and systems engineering. Lees Minder