Meester - ecologie en milieu bescherming

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master - Ecologie en Environment Protection

Ecologie en milieu bescherming is een profiel dat hoog gekwalificeerde specialisten die noodzakelijke competenties voor-ecologie gerichte besluitvorming op het gebied van gebruik van natuurlijke hulpbronnen en andere sectoren van de nationale economie, beheer van vergroening in de productie, het bepalen van de optimale mogelijkheden voor de ontwikkeling en efficiënt beheer van het bezit bereidt natuurlijke hulpbronnen.

Target: Voorbereiding van gekwalificeerde milieu professionals ten behoeve van ecologisch veilige ontwikkeling van de economie, oplossing van praktische en theoretische ecologische problemen in onderzoek en praktijk bol en activiteit leraar.

Relevantie van het onderwijs. Master graad houders van dit profiel kan posities in de federale en regionale natuurbescherming en beheer van natuurlijke hulpbronnen agentschappen (ministerie van natuurlijke hulpbronnen en andere instanties), in de productie, consulting, deskundige afdelingen, kantoren, bureau, centra, bedrijven, onderzoeksinstellingen omgaan nemen met bescherming van het milieu, in project organisaties en andere structuren die het uitvoeren van ecologische activiteiten, onderzoeken en uitvoeren ecologisch beleid op regionaal niveau.

Chef van de masteropleiding is Ljoedmila Yakimenko, Doctor in de Biologische Wetenschappen.

Laatst bijgewerkt op jul 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions.

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions. Lees Minder