Meester design management - berlin

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De master's degree in Design Management is een internationaal programma in samenwerking met de MHMK Macromedia Universiteit van Berlijn.

Master of Science in BERLIN

Deze cursus, in het Engels gedoceerd, vindt plaats over twee jaar en staat open voor studenten die al een bachelor diploma in het ontwerp hebben voltooid.

Het leert studenten in Design Management in een internationale omgeving in Parijs en Berlijn bij de MHMK Macromedia University. Studenten worden beloond met een Master of Science in Design Management.

Voordelen van de cursus

  • In de loop van twee jaar, Lisaa geeft de studenten de mogelijkheid om hun kennis van het management en projectmanagement verder bij de partneruniversiteit, MHMK Macromedia in Berlijn. Hier leren studenten design thinking gebruiken voor het ontwikkelen en beheren ambitieuze multidisciplinaire projecten.
  • Een uitstekende gelegenheid voor studenten om zich onder te dompelen in een andere cultuur en het versterken van de taalvaardigheid, dit programma maakt het ook mogelijk studenten om een ​​langdurige stage te ondernemen in Berlijn.

Vergoedingen

  • Franse en inwoners van de EU: Parijs (1 jaar) en Berlijn (2 jaar) - 12 000 € / jaar
  • Niet-EU-inwoners: Parijs (1 jaar) en Berlijn (2 jaar) - 12 000 € / jaar

Toelatingseisen & Application

Dit programma staat open voor studenten (design, interieur architectuur, mode, grafisch ontwerp) van het niveau bachelor's te ontwerpen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1986, LISAA is today one of the biggest design schools in France. The school provides students with the possibility to express their design talents in the fields of fashion, interior ar ... Lees meer

Established in 1986, LISAA is today one of the biggest design schools in France. The school provides students with the possibility to express their design talents in the fields of fashion, interior architecture, design, graphic design, video games or animation. Lees Minder
Parijs , Parijs , Parijs , Parijs + 3 Meer Minder