mechatronica - Master's degree

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Mechatronica - Master's degree


Mechatronica is de symbiose van werktuigbouw, elektrotechniek en informatica. Onder Mechatronica is de totaliteit van de bases, faciliteiten en technieken om de ontwikkeling, productie en exploitatie van toekomstgerichte technische machines, apparatuur en faciliteiten. De systemen worden gecombineerd met intelligente regelsystemen voor technische componenten.
Mechatronica is aan het veranderen ons dagelijks leven: ABS en EBS in de auto, DVD-of Blu-Ray-speler of mobiele telefoon met UMTS en video-oproepen. Mechatronica is dus een belangrijke motor van productinnovatie met toenemende potentieel.


De masteropleiding dient te verdiepen en voortzetting van de wetenschappelijke en professionele opleiding, onder andere schept de basis voor een academische positie aan een universiteit of andere onderzoeksinstellingen.Afgestudeerden kunnen zich snel aanpassen aan nieuwe disciplines, nieuwe technologieën en problemen op te nemen en werken hun eigen kennis en uit te breiden.

&nbsp


Gebieden


De omvang van MechtronikerInnen is een synthese van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en informatica. mechatronica zijn de "tien strijders" bij de technici. Afgestudeerden werken als product-ontwikkelaars, programmeurs, verkoop, calculatie, het testen, bediening, meet-en reparatie ingenieurs en te ontwikkelen als moderne hydraulische en walserij planten of bouwen robots.

&nbsp


Studie: Mechatronics Master's degree

Kwalificatie: Graduate Engineer (Dipl.-Deen of Ing.in) of Diplom-Ingenieur (DI of Dipl.-Ing.)

Duur: 4 semesters

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Als de grootste wetenschappelijke instelling van de federale deelstaat Opper-Oostenrijk is JKU een puls centrum voor wetenschap en samenleving, en geniet een internationale reputatie. De kerncompetent ... Lees meer

Als de grootste wetenschappelijke instelling van de federale deelstaat Opper-Oostenrijk is JKU een puls centrum voor wetenschap en samenleving, en geniet een internationale reputatie. De kerncompetenties zijn in de sociale wetenschappen en economie, juridische studies en de technische en natuurwetenschappen. &nbsp De Sociaal-Economische Wetenschappen (SOWI) biedt uniek in Oostenrijk, het hele spectrum van sociale en economische studies. De SOWI haar diensten ontwikkeld voor de eisen van nationale en internationale kwaliteitsnormen. &nbsp De activiteiten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid (RE) zijn niet beperkt tot het nationale niveau. Excellence is het brandpunt van de publieke, private en internationaal ondernemingsrecht.Door middel van een grensoverschrijdende uitwisseling van docenten en studenten de vaardigheden om juridische problemen op te lossen zullen worden uitgediept op internationaal niveau. &nbsp De veelzijdigheid van Techniek en Natuurwetenschappen (TNF) wordt gekenmerkt door internationaal onderzoek en ontwikkeling samenwerking, en door hun nabijheid tot het bedrijfsleven. De instituten zijn gericht op fundamenteel onderzoek en toegepast onderzoek en zorgen voor een praktisch en modern onderwijs. Lees Minder