me in design

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

ME in Design

&nbsp

Wij streven ernaar om studenten te cultiveren die uitstekend design vaardigheden en stevige theoretische basis, en op basis van de Chinese cultuur stichting en internationaal perspectief, hebben een sterk vermogen om gecombineerde sensibiliteit en rationaliteit, wetenschap en kunst om praktische problemen op te lossen en aan te passen aan de huidige modern design eisen, in staat om zelfstandig deel te nemen in het ontwerp banen en het management werkt op aanverwante terreinen van design.


Onderzoeksruimte:

1. Product design en systeemontwerp

2. Digital media design en identity design

3. Ontwerp geschiedenis en design strategie

4. Milieu en art design


Onderwijssysteem en de teelt-modus:

1. Master in de ingenieurswetenschappen (Industrieel ontwerpen) afgestudeerd met full-time management model; neemt de concentratie studie manier op school.

2.Wij accepteren de duale leerprogramma verantwoordelijkheid systeem of de tutor groep verantwoordelijkheid systeem, en huurde kunstenaars hoog niveau en ervaren industrieel ontwerpers en ingenieurs als buiten docenten. Tutor team begeleiding is gedurende de gehele training koppeling, school docenten voornamelijk verantwoordelijk voor de operationele leiding en ideologische of politieke vorming, buiten de school docenten die verantwoordelijk is voor het project onderzoek, curriculum, afstuderen ontwerp, en andere koppeling instructie werk.

 

Laatst bijgewerkt op jun 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Lees Minder
Zhengzhou , Changsha + 1 Meer Minder