Mba in ondernemer ontwikkeling

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

MBA in Entrepreneur Development

Welkom in de wereld van Game Changers

Als ondernemer bezit brengt een andere set van vaardigheden en het omgaan met talloze uitdagingen. Hoe kan men innoveren en producten op basis van imperfecte en onvolledige informatie? Hoe werkt een te bouwen en uit te voeren business modellen voor markten die geen bestaan ​​doen in de eerste plaats? Hoe werkt een bootstrap om dingen gedaan te krijgen met schaarse middelen in de hand? Hoe gaat men te trekken en behouden van talent voor starters die niet voorzien in dezelfde zekerheid en beloningen als gevestigde organisaties doen?

De noodzaak om te identificeren, koesteren en ondersteunen aspirant-en startende ondernemers is een dringende behoefte aan een groeiende economie zoals die van India. Met dit in het achterhoofd, heeft Woxsen School of Business een ecosysteem voor de ontwikkeling van de ondernemingsgeest bij de deelnemers van het programma gemaakt - PGP in Entrepreneurial Development. Het doel is om ondernemers met een verschil maken - Ondernemers die worden gedreven door passie en met kern-functionele vaardigheden in leiderschap, organisatie, communicatie en strategie om hun zakelijke ondernemingen drijven. Woxsen aspiraties ontkiemen van deze inzichten. We vroegen ons af als het om een ​​360 graden ecosysteem dat traint aspirant-ondernemers om daadwerkelijk ondernemer te worden te creëren. De eenjarige PGP in Entrepreneurial Development is een hoogtepunt van onze uitgebreide business onderzoek, overtuiging en missie om te inspireren, te voeden en mondig toekomstige ondernemers.

Het primaire doel van dit programma is:

"Vertrouwd studenten met de verschillende organisatorische, economische, markt-, sociale en andere belemmeringen die ondernemers en ondernemende ventures steevast confronteren; en hen met de combinatie van kennis, inzichten en vaardigheden die nodig zijn om te verminderen of te overwinnen die belemmeringen. "

Laatst bijgewerkt op jun 2014

Over de school

WOXSEN was incubated as a result of one important ambition: to inspire individuals to become highly able, astute, socially aware entrepreneurs. Given our intent we believe they will go on to blaze ne ... Lees meer

WOXSEN was incubated as a result of one important ambition: to inspire individuals to become highly able, astute, socially aware entrepreneurs. Given our intent we believe they will go on to blaze new trails, build successful organizations & generate employment based out of our greenfield campus in Hyderabad, India. Lees Minder
Hyderabad , Mumbai + 1 Meer Minder