Studie Master's Programma's op Mauritius

Masters Opleidingen op Mauritius 2018/2019

Studie in Mauritius

Onderwijs in Mauritius

Studenten die zijn hier burgers krijgen gratis onderwijs via de tertiaire onderwijsniveau. Ongeveer 12,5 procent van het land 's BBP wordt besteed aan educatieve kosten voor studenten. Het schoolsysteem hier biedt een pre-primair onderwijs voor studenten onder de leeftijd van vijf, een primaire, secundaire en tertiaire school. Studenten krijgen ongeveer drie jaar in het kleuteronderwijs, daarna zes jaar in de lagere school. Vijf jaar is gewijd aan het voortgezet onderwijs, waarbij studenten voorziet van een School Certificate na afloop. Twee extra jaren van de school vormen het hoger secundair onderwijs.


Hoger Onderwijs in Mauritius

Als u van plan bent in te schrijven als een internationale student hier, moet u uw keuze van educatieve mogelijkheden. Echter, er zijn slechts twee belangrijkste openbare universiteiten aanwezig.Dit omvat de Universiteit Delft en de Universiteit van Mauritius. Daarnaast zijn er een aantal particulier gefinancierde scholen aanwezig zijn in het land ook. De volgende zijn een paar van deze opties:

 • Mauritius Kamer van Koophandel en Industrie, gevestigd in Ebene
 • Amity Instituut voor Hoger Onderwijs, gelegen in Ebene
 • Analyse Institute of Management, gevestigd in Port Louis
 • Apollo Bramwell Nursing School, gelegen in Moka
 • Maruitian beheer Association, gevestigd in Port Louis

Tal van andere openbare scholen zijn beschikbaar op het hogere niveau in steden zoals Rose Hill, Quatre Bornes, en Solitude.

Sommige gebieden van onderzoek zijn zeer veel hier en in de vraag te stellen. Dit omvat gebieden van onderzoek, zoals:

 • Beheer
 • Information Technology
 • Tandheelkunde
 • Geneeskunde
 • Toerisme
 • Bouwkunde
 • Mode en Design
 • Psychologie

Echter, veel andere programma's bestaan ​​ook. Scholen bieden een breed scala aan cursussen beschikbaar voor degenen die zijn internationale studenten.


Educatieve Niveaus van Studie

De faciliteit u bij te wonen worden de kosten, planning voor het schooljaar, en de benodigde eisen voor elke student toelating. In bijna alle gevallen, testen is een vereiste voor elke buitenlandse student om ervoor te zorgen dat hij of zij beschikt over de nodige opleiding om goed te presteren binnen de school.

Studenten kunnen verkrijgen van een graad, hoewel sommige inschrijven in programma's die korter zijn, verdienen ze een certificaat of diploma binnen een jaar. Het schooljaar heeft de neiging om zijn rond augustus of september en gaat door tot december en januari als eerste semester. Dit is ook de tijd dat de meeste scholen sollicitaties accepteren en voorbereiden van studenten voor het volgende jaar 's loop van het onderwijs.De meeste studenten, hoewel, verdienen een diploma, dat is het equivalent van een bachelor 's degree in de meeste westerse culturen. Postdoctorale en meester 's degree programma's zijn beschikbaar voor studenten.


Wonen op de campus

Mauritius is een zeer moderne cultuur met veel om de student te bieden. De meeste studenten zullen leven op de campus te vinden om heel vervullen. Recreatieve activiteiten zijn talrijk, aangezien de meeste studenten graag tijd doorbrengen in de natuur. Eten opties zijn talrijk als goed, hoewel een focus op de Indiase en Chinese keuken is zeer aanwezig. Studenten zullen in staat zijn om deel te nemen aan on-site clubs, verenigingen en diverse studentenactiviteiten.

De meeste studenten zullen wonen in flats wanneer zij aankomen en studeren hier. Deze zijn niet altijd aangeboden via de school, dat wel. Ook is het mogelijk om te werken met gastgezinnen, die het individu meer kans om echt te omarmen de levensstijl van de burgers die hier aanwezig zijn geeft.Studentenhuisvesting kan worden geregeld via de school, hoewel, waardoor het veel makkelijker voor studenten om de noodzakelijke locatie te verkrijgen kan maken.

Over Mauritius

Studeren in Mauritius biedt studenten op zoek naar een uitdagende, compleet andere locatie om te leren in de perfecte gelegenheid. Bij het kiezen van een locatie voor dit type van internationaal onderwijs, studenten hebben tal van mogelijkheden. Hoewel veel studenten kiezen voor locaties in Europa of zelfs Azië, zijn er een aantal studenten op zoek naar iets nog uitdagender. Mauritius kan dit zorgen voor studenten.

Het land thast staat bekend als de Republiek Mauritius ligt in de Indische Oceaan. Dit eiland land is ongeveer 1200 mijl voor de kust van Afrika. Het land heeft verschillende eilanden die het goed te maken, met inbegrip van Mauritius zelf, Rodrigues, Saint Brandon, en Agalega, hoewel Mauritius is het principe locatie voor individuen die in deze regio. De hoofdstad is Port Louis. Hoewel de Portugezen vestigden dit land in 1507, heeft het een aantal verschillende etnische groepen aanwezig, waaronder de Indiase, Afrikaanse, Europese en Chinese afstammelingen.De meeste mensen hier spreken Engels en de meeste zijn tweetalig, ook het Frans, Aziatische talen, of Creoolse spreken.

 

Klimaat

Als u zich inschrijft glooiende heuvels, bergen en overvloedige zonneschijn, kon deze bestemming de ideale een voor je. Er zijn twee belangrijke seizoenen hier aanwezig. November tot en met april is erg warm en vochtig. Temperaturen in deze tijd van het jaar kan bereiken 80 tot 90 graden C. De koeler gedeelte van het jaar is van juni tot september. Het is hier droger, maar de temperaturen blijven relatief warm en in de buurt van 70 graden F. Een andere reden om hier te blijven is het eenvoudig aanwezig biodiversiteit. Dit is een relatief jong eiland.


Samenleving

Modern, chique, en met volop kansen aanwezig zijn, is Mauritius ook gewild voor die mensen op zoek naar een rustige plek om te wonen. Het land is relatief laag inkomen en is gebaseerd op de landbouw.Echter, heeft de middenklasse meer gediversifieerd geworden. Het land is zeer milieuvriendelijk en het gebruik van zonne-energie, duurzame energiebronnen, en windenergie is veel meer een deel van het leven hier.

Waarom studeren in Mauritius? Er zijn tal van redenen om dat te doen, met inbegrip van het simpele feit dat deze regio heeft volop banen aan degenen die van plan zijn om op lange termijn te blijven bieden. Studenten zich op deze mogelijkheden evenals een deel van een unieke cultuur gehele lijn.

Een van de dingen die helpt dit land om zich te onderscheiden van andere educatieve mogelijkheden is dat het biedt een kans voor veel afgestudeerden in het land te blijven voor de arbeidsmarkt kansen zodra ze hun opleiding te voltooien. Al is dit niet altijd het geval is, zijn er sterke posities beschikbaar zijn op gebieden zoals gezondheidszorg, bedrijfsleven en technologie aanwezig. Dit zou een zeer goede reden om hier te schrijven in plaats van op andere locaties zijn.

Feiten over Mauritius

Mauritius, officieel de Republiek Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan ongeveer 2000 kilometer (1200 mijl) van de zuidoostkust van het Afrikaanse continent. Het land bestaat uit de eilanden Mauritius, Rodrigues, Agalega en Saint Brandon. Mauritius is hoog aangeschreven voor de democratie, economische en politieke vrijheid. Mauritius beschikt over een breed scala van natuurlijke en kunstmatige attracties, heeft een sub-tropisch klimaat met heldere warme zeewater en aantrekkelijke stranden.

 

Hoofdstad: Port Louis
Officiële Talen: Mauritiaanse creoolse, Frans en Engels
Overheid: Parlementaire republiek
Bevolking: 1291456
Bruto Binnenlands Product: $ 20.200 miljard
Valuta: Mauritiaanse rupee (MUR)
Tijdzone: (UTC 4)

HT