Masters in wiskundige financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Covid-19
ISEG Lissabon neemt alle maatregelen met de gezondheid en veiligheid van onze gemeenschap als topprioriteit. Sinds maart werken we 100% online, zijn we virtueel betrokken en gebruiken we online tools voor leren en evalueren.
ISEG LIsbon zet zich volledig in om de veiligheid van onze kandidaten voor de volgende intake te garanderen, en we bereiden alles voor om jullie allemaal in september te verwelkomen.

123835_iseg_portais_master_ranking_mini.jpg

Gerangschikt nr. 67 in de wereld
Top100 beste meesters wereldwijde ranglijst in financiële markten

128708_ULorraine.jpg128707_UPoznam.jpg

Double Degree met Universiteit van Lorraine / Frankrijk en Poznam University / Polen.

I internationale overeenkomst met drie Masters op het gebied van Mathematical Finance - van ISEG ; Université de Lorraine, Nancy, Frankrijk, en; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Polen, waarmee studenten een deel van hun opleiding aan deze universiteiten kunnen studeren;

ARPM Bootcamp

Een directe verbinding / partnerschap van de Masters in Mathematical Finance met de SYMMYS Advanced Risk and Portfolio Management Bootcamp aan de University of New York http://symmys.com/arpm-bootcamp/, waarbij studenten die hebben deelgenomen aan deze bootcamp een ARPM-certificaat behalen en kunnen extra credits / voordelen een supplement voor hun Masterdiploma verdienen.

De Masters in Mathematical Finance is ontworpen om

verder het onderwijs in kwantitatieve financiën van studenten die al een Bachelors diploma in wiskunde, statistiek, natuurkunde, economie, financiën of management hebben.

Het toenemende "hightech" karakter van het moderne bedrijfsleven heeft de behoefte aan geavanceerde methoden vergroot, die grotendeels afhankelijk zijn van wiskundige technieken die schijnbaar onmisbaar zijn voor het concurrentievermogen in de industrie. De Masters in Mathematical Finance zijn sinds 2007/08 gelanceerd in het kader van het Bologna-proces en worden sindsdien elk jaar aangeboden. Het werd opgezet als een ontwikkelend en innovatief project in Portugal, dat de normen van Europese universiteiten volgde. A3ES-accreditatie in 2013 certificeert de kwaliteit van het MMF-programma, dat theoretische nauwgezetheid combineert met sectorale vaardigheden, het combineren van geavanceerde kennis en onderzoek met contact met praktijken in de financiële sector.

Internationalisering maakt ook deel uit van de geschiedenis en doelstellingen van het MMF. In 2014/15 werd MMF in het Engels gegeven, wat betekent dat het nu kan worden aangeboden aan een grote internationale doelgroep. De internationale uitwisseling via het ERASMUS-programma of andere internationale overeenkomsten is ook een optie.

De Masters in Mathematical Finance beoogt

wiskundige en computationele vaardigheden van studenten ontwikkelen, gecombineerd met financiële modellen. Bij het studeren voor onze Masters worden studenten geconfronteerd met de belangrijkste technische en kwantitatieve financiële onderwerpen, zowel theoretisch als toegepast, variërend van de wiskundige achtergrond tot de nieuwste trends in de financiële sector.

Vorm kwantitatieve analisten met een sterke kennis van analytische, statistische en computationele hulpmiddelen, die kunnen worden toegepast op financiële modellen; Bijdragen aan de opleiding van professionals op topniveau met leiderschapskwaliteiten die in staat zijn innovatie te bevorderen; Bevordering van innovatie en wetenschappelijk onderzoek in de toegepaste wiskunde en ondersteuning van het onderwijs van universitaire docenten wier onderzoeksactiviteiten op het gebied van financiële wiskunde relevant zijn voor de universiteit, in samenwerking met het bedrijfsleven.

125587_master_math_finance.png

Ontworpen voor

De Masters in Mathematical Finance is ontworpen om het onderwijs in kwantitatieve financiën te bevorderen van studenten die al een Bachelors diploma in wiskunde, statistiek, natuurkunde, economie, financiën of management hebben. Sterke analytische vaardigheden worden aanbevolen om een uitdagende werklast bij te houden.

Gedurende het programma profiteren studenten van contact met financiële instellingen , door middel van seminars door professionals op topniveau en via stages , die meestal resulteren in werkaanbiedingen.

Studenten die derde cyclus studies op dit gebied willen volgen, zullen enorm worden aangemoedigd door de syllabus van onze Masters.

werk

Er is een constante vraag naar financiële wiskundigen over de hele wereld. De houder van de MMF-graad is voorbereid op de uitdaging van de dringende behoeften van de financiële sector, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

De belangrijkste werkgevers van onze Masters-studenten zijn: banken, investeringsmaatschappijen, adviesbureaus, universiteiten

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB ... Lees meer

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB and AMBA, complying with the best higher education standards. ISEG’s research centers are very well rated by the Portuguese research council (FCT). With an experienced and well prepared faculty, students from more than 70 countries contribute to an ever-increasing international academic environment, and take advantage of the school's excellence and location. ISEG Lisbon has excellent modern premises at the heart of Lisbon, right next to the Parliament and the river Tagus, in a vibrant neighborhood full of social life, business and culture. At ISEG, you will find a culture of excellence and achievement, alongside a climate of inclusiveness and cooperation. This is made by the mutual collaboration of students, faculty and staff. ISEG is a School prepared for the future: with a unique blend of quantitative skills and social contextualization of economic and managerial decisions, ISEG’s faculty, professionals, students and alumni are at the forefront of those who address the UN’s 17 Sustainable Development Goals (SDGs) with an entrepreneurial and collaborative mindset. Lees Minder