Masters in sociaal-ecologische economie en beleid

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Students having a conversation

SEEP (Socio-Ecological Economics and Policy) is een innovatief, internationaal uniek programma dat deelnemers voorziet van de nodige theoretische achtergrond en feitelijke informatie over de onderling verbonden dynamiek van economische en sociale systemen en de fysieke omgeving. Het programma stelt deelnemers ook in staat om verschillende probleemsituaties te begrijpen en geschikte analytische hulpmiddelen te gebruiken om deel te nemen aan besluitvormingsprocessen en beleid op langere termijn op meerdere ruimtelijke niveaus. De sterke interdisciplinaire achtergrond die in SEEP is opgedaan, biedt afgestudeerden de vaardigheden om een leidende rol te spelen bij het oplossen van de kritieke economische, ecologische en sociale problemen van de 21e eeuw.

Toelating en toepassing

Elk jaar openen de doorlopende opnames voor onze Engelstalige masterprogramma's op 1 september voor de start van het volgende jaar. We hebben drie deadlines met prioriteit en we adviseren internationale studenten om zo vroeg mogelijk een aanvraag in te dienen, zodat ze hun Visa en taaltesten kunnen regelen.

  • Prioritaire deadline I: 8 oktober (resultaten worden verwacht medio december)
  • Prioriteit deadline II: 8 januari (resultaten zullen naar verwachting eind maart beschikbaar zijn)
  • Prioritaire deadline III: 8 maart (resultaten worden naar verwachting medio juni 2021 beschikbaar)

Bezoek de website van het programma voor gedetailleerde informatie over de aanvraagvereisten en het toelatingsproces.

Collegegeld

Alle relevante informatie over het collegegeld vind je hier .

WU Masterdag

Als je geïnteresseerd bent in studeren aan WU Vienna en meer informatie wilt over de 8 Engelstalige en 7 Duitstalige programma's, dan ben je van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op het online evenement WU Master's Day dat plaatsvond op 4 november, 2020. Je hebt nog steeds de mogelijkheid om de opgenomen online sessies te bekijken en de chatgesprekken te lezen. Meer informatie vindt u hier: wu.at/mastersday.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Over de school

WU is a renowned public university of business and economics in Vienna, Austria. WU has an international outlook and is actively working to live up to its social responsibility as an educational insti ... Lees meer

WU is a renowned public university of business and economics in Vienna, Austria. WU has an international outlook and is actively working to live up to its social responsibility as an educational institution for the leaders of tomorrow. Lees Minder