Masters in internationale marketing

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Verkrijg de internationale strategische vaardigheden, creatief uitvoerend vermogen en geavanceerde kennis om een wereldwijde marketingcarrière te starten in een constant veranderende digitale omgeving.

Je professoren zijn professionals uit de industrie met jarenlange ervaring die weten dat de beste manier om te leren is door te doen. Maak je klaar om je mouwen op te stropen en word praktisch binnen en buiten de klas met miniprojecten, live clients en case-uitdagingen.

leerplan

Door middel van dit zeer praktische curriculum dat de toenemende digitalisering van marketing benadrukt, zul je bestuderen hoe je digitale marketing, sociale media, marketinganalyses en klantbetrokkenheidsstrategieën kunt gebruiken om het lawaai te doorbreken en een meetbare impact te hebben op bedrijfsdoelstellingen via marketing.

Elke éénjarige Master of Science-opleiding aan Hult volgt dezelfde structuur. In elke fase ga je verder dan het bedrijfsleven om meer te weten te komen over de wereld, de toekomst en jezelf. Bestudeer onderwerpen via een wereldwijde lens, leer over de technologieën die onze toekomst vormen en ontwikkel het vertrouwen om effectief te leiden.

Kernprogramma: je studeert je kerncursussen op je thuiscampus, waardoor je een goed begrip krijgt van het door jou gekozen vakgebied en je leiderschapsvaardigheden bouwt door praktisch, praktisch leren.

Capstone-ervaring: de sluitsteen van uw kernprogramma duikt diep in de technieken en technologie die worden gebruikt om zaken voor de toekomst te innoveren en dringt erop aan dat u alles wat u tot nu toe hebt geleerd, toepast in uw sluitsteen-uitdaging.

Keuzevakken & stage: pas je diploma aan met een breed scala aan keuzevakken en doe praktijkervaring op met een stage.

Data-driven vaardigheden: met behulp van big data-analyse om de vaardigheden te identificeren waar werkgevers wereldwijd naar op zoek zijn, hebben we het onderwijzen van deze professionele en technische vaardigheden in uw programma ingebouwd, zodat u ervoor kunt zorgen dat u afstudeert met de vaardigheden die u nodig hebt voor de functie die u wilt .

122769_S6_161.jpg

Dual Degree

Specialiseer je expertise verder wanneer je een jaar Masters in International Marketing en een tweede masterdiploma verdient in slechts 18 maanden van versnelde studie. Studeer af met twee mastergraden en val nog meer op in de uiterst competitieve wereldmarkt van vandaag.

Kies voor je tweede master een van de volgende opties:

 • Masters in Finance
 • Masters in Business Analytics
 • Masters in disruptieve innovatie

accreditatie

Hult wordt erkend door de drie meest prestigieuze internationale accreditatie-instanties van het bedrijfsonderwijs: de Association for Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBA's (AMBA) en EQUIS (het Europese kwaliteitsverbeteringssysteem). Wij zijn de eerste business school in de VS die deze drievoudige accreditatie behaalt, die wereldwijd door slechts 1% van de business schools wordt beheerd.

Toelatingseisen

We beoordelen kandidaten individueel op basis van hun volledige profiel. Je drive en je mindset zijn belangrijke indicatoren voor je succes hier, en we waarderen ze evenveel als je bewezen prestaties.

Toelatingseisen:

 • Minimaal een jaar werkervaring OF bachelor in een bedrijfsgerelateerde discipline

Geschikte aanvragers moeten het volgende verstrekken:

 • Huidige CV / CV
 • Persoonlijke verklaring als een essay van 400-500 woorden
 • Eén academische of professionele referentie
 • Een kopie van je bachelor diploma of gelijkwaardig
 • Afschriften van alle universiteiten waren aanwezig (in het Engels)
 • Toelatingstest scores *
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid *
 • USD 150 inschrijvingskosten

* Uw Inschrijvingsadviseur laat u weten of u deze moet indienen.

Funding

Er zijn verschillende beurzen beschikbaar voor onze sterkste aanvragers, of op basis van behoefte. Beurzen worden toegekend op basis van het vermogen van studenten om te presteren in een dynamische klasomgeving en degenen die potentieel voor zakelijk leiderschap tonen.

Collegegeld voor 2020-21

 • Boston: $ 47.500
 • Londen: £ 34.000

Hult International Business School behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment zonder kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de aangeboden cursussen, vereisten voor afstuderen, locaties, programmakosten en accommodatie. Zorg ervoor dat u onze algemene voorwaarden hebt gelezen en begrepen, die u wordt gevraagd te accepteren op het moment dat u uw aanvraag indient.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Lees meer

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Lees Minder
Londen , Cambridge , San Francisco , Dubai , Sjanghai , Londen , New York + 6 Meer Minder