Masters in innovatie en ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

U hebt de ideeën - wij zullen u leren hoe te denken en te handelen als een innovatieve ondernemer ! De zakenwereld van vandaag verandert voortdurend en managementstrategieën moeten non-stop opnieuw worden gedefinieerd. Bedrijven zijn dus op zoek naar mensen die nieuwe ideeën kunnen genereren, frameworks kunnen toepassen en kunnen reageren op deze veranderende omgeving.

Dit programma leert u hoe u nieuwe zakelijke kansen kunt identificeren en beheren. Het is de toegangspoort tot een carrière als een innovatieve leider in elk soort bedrijf - een groot adviesbureau, een multinational of uw eigen bedrijf. Tijdens de disruptietour naar Silicon Valley, krijg je de kans om innovatieve bedrijven, investeerders en incubators te bezoeken.

Financial Times: We staan ​​wereldwijd op nummer 9 in de MBA-ranking voor ondernemerschap van de Financial Times.

leuven

Dit programma vindt plaats in Leuven, een van de meest levendige universiteitssteden van België en een hoogtechnologische hotspot in Europa. Onze partneruniversiteit (KU Leuven) wordt beschouwd als een van de meest innovatieve Europese universiteiten.

Programma-inhoud

In het eerste deel van het programma krijgt u een breed overzicht van alle beheersdomeinen. Beginnend met een spoedcursus over management essentials, ga je vervolgens verder met de kernonderwerpen. Doorheen de verschillende modules, zult u te maken krijgen met tal van actie-leeruitdagingen en persoonlijke ontwikkelingsoefeningen.

Het hele jaar door werk je met je team aan het ontwikkelen van je eigen nieuwe bedrijfsidee tijdens de opstartversneller. Ervaren coaches zullen je onderweg helpen en uitdagen.

Het tweede deel van het programma is volledig gericht op innovatie en ondernemerschap. Je neemt eerst een aantal gespecialiseerde cursussen en kiest vervolgens een op de industrie gericht trainingskamp voor strategische innovatie. Een van de hoogtepunten van het jaar is ongetwijfeld de ontwrichtingstour naar Silicon Valley, waarin je verschillende innovatieve start-ups zult bezoeken en succesvolle ondernemers zult ontmoeten. In de laatste twee maanden van het programma werk je aan een innovatieconsultancyproject of je eigen start-up.

Tijdens de zomer kun je een optionele stage aanvragen bij een start-up via een incubator- of acceleratorprogramma van onze partners.

innovation

Leerervaring

Je hart raast als je nieuwe manieren van werken en produceren ziet. Waar anderen chaos kunnen zien, zie je een opwindende marktverstoring. Onze Masters in innovatie en ondernemerschap zullen uw manier van denken omzetten in een echte innovatiecultuur.

Je krijgt de nodige vaardigheden om een ​​bedrijf te starten, alt = "innovaties te maken, veranderingen te beheren en anderen te leiden in het proces van het omzetten van een idee in een levensvatbare zakelijke kans. Deze master omvat een ontwrichtingstour naar Silicon Valley, met bezoeken aan innovatieve bedrijven, investeerders en incubators.

Het is de ideale voorbereiding op een breed scala aan carrièremogelijkheden, zoals ondernemer worden, een alt = "innovatiemanager in een grote onderneming of een alt =" innovatie en R

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yes, we offer fully-accredited, world class education programmes combining a healthy mix of theoretical knowledge and practical insight. Yes, we are a leading academic institution with a strong tradit ... Lees meer

Yes, we offer fully-accredited, world class education programmes combining a healthy mix of theoretical knowledge and practical insight. Yes, we are a leading academic institution with a strong tradition of innovative and independent research. Yes, we boast internationally recognised, expert faculty with close ties to the corporate world. And yes, we are consistently ranked amongst the top business schools in Europe and the world. Lees Minder
Gent , Leuven , Brussel + 2 Meer Minder