Masters in innovatie en ondernemerschap (ment)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelen

Met de Master's degree in Entrepreneurship kun je de nodige kennis en tools verwerven om expertise en een wereldwijd overzicht van ondernemerschap te ontwikkelen.

Of je nu ondernemer wordt of specialist in ondernemerspraktijken, dit programma is jouw garantie voor een snelle integratie in de professionele wereld van morgen.

Cursusstructuur

12 maanden: blended online en on-campus cursus

De Master's degree in Entrepreneurship is een uniek programma gebaseerd op de "learning by doing" -pedagogie van HEC Paris, dat theoretische cursussen, gespecialiseerde seminars en veldmissies combineert.

Cursussen worden gegeven door internationale professoren en experts die hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van start-ups en ondernemersprojecten in Frankrijk en Libanon.

Deze onderdompeling in de ondernemerswereld stelt u in staat om de opkomst van een onderneming te zien en te leren omgaan met complexe en soms extreme managementsituaties

Assisteren bij het ontwerpen van uw onderneming

Tijdens het programma profiteert u van de ESA ondernemersstructuur en de SMART ESA incubator, het Franse Tech Libanese en regionale platform. Deze laatste zal inderdaad helpen bij het begeleiden van de start-ups en ondernemende projecten die door de studenten aan het einde van hun programma zijn ontwikkeld.

Internationale dimensie

De meeste cursussen worden gegeven door "Course Leaders", professoren van HEC Paris die lesgeven in de masteropleiding HEC Entrepreneurs.

Diploma

Masters in innovatie en ondernemerschap door ESA Business School

Certificaat van innovatie en ondernemerschap door HEC PARIS

Selectie procedure

Interview met een jury

Een eenjarig programma voor houders van een masterdiploma, ingenieurs- of architectuurdiploma of een vierjarige bachelor.

Mogelijkheid van een cursus van twee jaar voor houders van een licentie of gelijkwaardig Bac + 3. (met een eerste jaar in algemeen management aan het einde waarvan studenten de specifieke selectie voor "Masters in ondernemerschap" moeten halen)

Online aanvraag indienen: doorlopend toelatingsproces

Belangrijke data

Deadline voor aanmelding: lopend

Elke kandidaat moet de papieren versie van het aanvraagformulier samen met de ondersteunende documenten naar ESA .

vergoedingen

  • Collegegeld: 16800 USD
  • Administratieve inschrijvingskosten: 300 €
  • Toegangsprijzen kandidaatsdossier: 120 USD
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1996 following an intergovernmental agreement between France and Lebanon, ESA is a Business School dedicated to the education of executives and managers in Lebanon and the Middle East.

Established in 1996 following an intergovernmental agreement between France and Lebanon, ESA is a Business School dedicated to the education of executives and managers in Lebanon and the Middle East. Lees Minder
Beiroet , Parijs , Rotterdam , Londen + 3 Meer Minder