Masters in disruptieve innovatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze graad is alleen beschikbaar als onderdeel van het Dual Degree-programma en is ontworpen om u te voorzien van zowel een praktisch zakelijk inzicht als de kennis van hoe mensen, technologie en digitalisering overlappen met impact op besluitvorming en organisatorische verandering.

Je bevindt je op de campus van Hult San Francisco, op slechts enkele kilometers van de reuzen van Silicon Valley, in het hart van waar de innovatierevolutie begon, omringd door ontwrichtende startups en ambitieuze ondernemers.

leerplan

Dit zeer praktische curriculum voorziet u van geavanceerde zakelijke en digitale inzichten. Verstoring en innovatie beïnvloeden alle gebieden van het personeelsbestand en veranderen fundamenteel de manier waarop bedrijven groeien.

Terwijl bedrijven racen om te innoveren in een veranderend digitaal landschap, kunt u met deze graad succesvolle zakelijke beslissingen koppelen aan technologische vooruitgang. Ontwikkel een inzicht in de potentiële impact van opkomende technologieën en leid de leiding in de volgende generatie innovatie.

Alleen beschikbaar als onderdeel van het Dual Degree-programma, voltooi je je kerncursussen gedurende zes maanden van versnelde studie. Keuzevakken zijn niet beschikbaar voor dit programma.

122777_HULT_DayOfDis_Boston_Still-0383_rt_min.jpg

accreditatie

Hult wordt erkend door de drie meest prestigieuze internationale accreditatie-instanties van het bedrijfsonderwijs: de Association for Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBA's (AMBA) en EQUIS (het Europese kwaliteitsverbeteringssysteem). Wij zijn de eerste business school in de VS die deze drievoudige accreditatie behaalt, die wereldwijd door slechts 1% van de business schools wordt beheerd.

Toelatingseisen

We beoordelen kandidaten individueel op basis van hun volledige profiel. Je drive en je mindset zijn belangrijke indicatoren voor je succes hier, en we waarderen ze evenveel als je bewezen prestaties.

Toelatingseisen:

  • Succesvolle afronding van onmiddellijk voorafgaande Hult masterdiploma (hiervoor kunnen vereisten gelden)

Geschikte aanvragers moeten het volgende verstrekken:

  • Huidige CV / CV
  • Persoonlijke verklaring als een essay van 400-500 woorden
  • Eén academische of professionele referentie
  • Een kopie van je bachelor diploma of gelijkwaardig
  • Afschriften van alle universiteiten waren aanwezig (in het Engels)
  • Toelatingstest scores *
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid *
  • USD 150 inschrijvingskosten

* Uw Inschrijvingsadviseur laat u weten of u deze moet indienen.

Funding

Er zijn verschillende beurzen beschikbaar voor onze sterkste aanvragers, of op basis van behoefte. Beurzen worden toegekend op basis van het vermogen van studenten om te presteren in een dynamische klasomgeving en degenen die potentieel voor zakelijk leiderschap tonen.

Collegegeld voor 2020-21

  • San Francisco: $ 27.000

De Dual Degree-programmakosten komen bovenop de programmakosten van je eerste Hult masterdiploma.

Hult International Business School behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment zonder kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de aangeboden cursussen, vereisten voor afstuderen, locaties, programmakosten en accommodatie. Zorg ervoor dat u onze algemene voorwaarden hebt gelezen en begrepen, die u wordt gevraagd te accepteren op het moment dat u uw aanvraag indient.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Lees meer

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Lees Minder
Londen , Cambridge , San Francisco , Dubai , Sjanghai , Londen , New York + 6 Meer Minder