Lees de Officiële Beschrijving

Betreed het nieuwe wereldwijde productiemodel dat de digitale transformatie van alle sectoren van de industrie en diensten omvat. De convergentie van netwerken, applicaties en gevarieerde verbindingen smeden het nieuwe productieve model, waarbij de leidende economieën digitaal zullen zijn, de steden digitaal zullen zijn en de bedrijven digitaal zullen zijn.

Een formatief project van masters en postgraduates op basis van een ervaring van meer dan 20 jaar in permanente training, in de academische wereld en in de bedrijfswereld. Een trainingsproject gericht op het democratiseren van het lesgeven, studenten voorzien van wat ze echt nodig hebben en de samenleving waar ze echt behoefte aan hebben. Dit alles via een academisch klooster eenvoudigweg uitstekend en de academische ondersteuning van de Universiteit van Vic / Centrale Universiteit van Catalonië.

De verandering die het internet heeft gebracht heeft ons leven ingrijpend veranderd en deze verandering is exponentieel versterkt met de digitalisering van de economie die een nieuw productief model genereert dat de vierde industriële revolutie vertegenwoordigt. Dit alles zal op een zeer belangrijke manier invloed hebben op het genereren van nieuwe banen.

In deze context wil het huidige opleidingsproject de verschillende communicatie-, marketing- en reclameactiviteiten aanpassen aan de nieuwe digitale economie als een reeks vaardigheden en capaciteiten die vandaag bestaan ​​en die in de nabije toekomst enorm zullen worden geëist. Dit is daarom een ​​project dat heel direct gericht is op de constructie van een belangrijke professionele toekomst door onze studenten en dat iets omvat dat de samenleving op een prominente manier vraagt.

Het duikt in het concept van de digitale economie, de belangrijkste componenten ervan, evenals de belangrijkste aspecten zoals kennis, digitalisering, virtualisatie, onder andere moleculaire. Analyseer de technologieën die hebben geleid tot het huidige model en neem de belangrijkste platforms op waar het is ontwikkeld. Wees een expert in het proces voor de conversie van digitale bedrijven en in de verschillen tussen procesdigitalisatie, procesdigitalisatie en digital business transformation. Evenals in de succesfactoren die in het proces moeten worden toegepast.

De master bestaat uit verschillende specialisaties die we hieronder beschrijven:

1) Specialisatie in sociale media

2) Specialisatie in Web Analytics

3) Specialisatie in elektronische handel

4) Specialisatie in mediaplanning,

5) Specialisatie in SEM

6) Specialisatie in creatieve advertenties

Vervolgens volg je de masteropleiding Digital Economy, Communication

CURSUSSEN
Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans

Zie 2 andere vakken van Masters College Barcelona »

Laatst bijgewerkt op July 15, 2018
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 - 1 jaar
Voltijd
Prijs
- contact
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum