Masters in Management (MiM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Covid-19
ISEG Lissabon neemt alle maatregelen met de gezondheid en veiligheid van onze gemeenschap als topprioriteit. Sinds maart werken we 100% online, zijn we virtueel betrokken en gebruiken we online tools voor leren en evalueren.
ISEG LIsbon zet zich volledig in om de veiligheid van onze kandidaten voor de volgende intake te garanderen, en we bereiden alles voor om jullie allemaal in september te verwelkomen.


Waarom zou u bij ISEG een Masters in Management (MiM) nastreven?

 • De Masters in Management vloeit voort uit de missie van ISEG "om de sociale en economische waarde van kennis en cultuur op het gebied van economie, financiën en bedrijfswetenschappen te creëren, delen en verbeteren, in een context van pluraliteit en zekerheid van intellectuele en wetenschappelijke vrijheid. en respect voor ethiek en sociale verantwoordelijkheid 'en maakt deel uit van zijn educatieve project.
 • Anderzijds is deze master gebaseerd op innovatieve onderwerpen met een sterke duurzaamheidsoriëntatie en een antwoord op maatschappelijke uitdagingen. Specifieke curriculaire eenheden van deze cursus zijn Global Goals Awareness Week en Global Goals Action Week.
 • Ten slotte hebben studenten een grondige opleiding op verschillende managementgebieden, zonder technische vaardigheden (econometrie, informatica, enz.) Te vergeten, maar speciale aandacht te richten op de uitdagingen waarmee de wereld en verschillende organisaties worden geconfronteerd. De thema's duurzaamheid, technologische evolutie en geopolitiek en hun economische contouren zullen deze toekomstige managers in staat stellen in te grijpen in doelgericht management.

126327_logoSDG.png

Doelen

Ingelijst binnen de 17 Sustainable Development Goals (SDG's - of Global Goals) van de Verenigde Naties, is dit MiM-programma volledig ontwikkeld om studenten voor te bereiden op de verantwoordelijke managers van de toekomst: alle managementgebieden worden onderwezen en besproken met inachtneming van de SDG's.

De algemene doelstellingen van de Masters in Management zijn als volgt:

 • Focus op duurzaamheid in een meer digitale wereld, van de "moeilijkste" (inclusief codering) tot de "zachte" (inclusief presentatievaardigheden).
 • Om technische managementkennis te ontwikkelen, inclusief strategie, financiën en boekhouding, marketing en personeelsbeheer.
 • Om persoonlijke kerncompetenties voor continu leren en aanpassing in het beroepsleven te bevorderen, rekening houdend met de volatiliteit en onzekerheid van de hedendaagse zakelijke omgeving.
 • Ontwikkeling van vaardigheden voor verantwoord beheer die samenvallen met de uitdagingen van duurzame ontwikkeling.
 • Het bevorderen van vaardigheden op het gebied van informatieselectie en -verwerking, alternatieve beoordeling en besluitvorming.
 • Om kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden te bevorderen.
 • Competenties laten groeien om een gestructureerd project uit te voeren in de vorm van het werk van de uiteindelijke master.
 • Een netwerk van contacten ontwikkelen dat relevant is voor de professionele carrière van de studenten.

Ontworpen voor

De Masters in Management richt zich op studenten met een eerste graad van hoger onderwijs in een nationale of buitenlandse instelling op het gebied van Management, Economie, Financiën, Accounting, Wiskunde Toegepast op Economie en Management, of een ander relevant voor de studiecyclus.

Aanvragers met andere graden worden per geval bekeken.

werk

De Masters in Management beoogt de ontwikkeling van fundamentele managementkennis (strategie, marketing, boekhouding, financiën, personeelsbeheer, managementactiviteiten, informatiesystemen en gegevensanalyse). Deze kennis is van cruciaal belang voor toegang tot bepaalde functies in het werk waarop de meester wil reageren.

Bovendien ontwikkelt deze opleiding een reeks gedrags- en professionele vaardigheden, namelijk: mondelinge en schriftelijke communicatie, teamwerk, leiderschap en ethisch perspectief. Deze vaardigheden zijn belangrijk voor het betreden van de arbeidsmarkt en voor een succesvolle carrière.

Sommige functies die door de Master worden aangepakt, omvatten administratie, algemeen management, financieel beheer en managementconsulting.

Operationeel regime

Deze masteropleiding is verspreid over 3 semesters met een totaal van 90 ECTS, waarvan 30 ECTS overeenstemmen met een eindwerk (proefschrift, project- of stageverslag).

Alle verplichte opleidingsonderdelen worden in het Engels gegeven. (Keuzevakken worden in het Engels of in het Portugees gegeven, afhankelijk van de onderwijstaal van de Major Stream-specialisatie.)

Kerncursussen en keuzevakken zijn dagcursussen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB ... Lees meer

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB and AMBA, complying with the best higher education standards. ISEG’s research centers are very well rated by the Portuguese research council (FCT). With an experienced and well prepared faculty, students from more than 70 countries contribute to an ever-increasing international academic environment, and take advantage of the school's excellence and location. ISEG Lisbon has excellent modern premises at the heart of Lisbon, right next to the Parliament and the river Tagus, in a vibrant neighborhood full of social life, business and culture. At ISEG, you will find a culture of excellence and achievement, alongside a climate of inclusiveness and cooperation. This is made by the mutual collaboration of students, faculty and staff. ISEG is a School prepared for the future: with a unique blend of quantitative skills and social contextualization of economic and managerial decisions, ISEG’s faculty, professionals, students and alumni are at the forefront of those who address the UN’s 17 Sustainable Development Goals (SDGs) with an entrepreneurial and collaborative mindset. Lees Minder