Masters in General Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Krijg een solide basis in alle kernmanagementdisciplines . Wat je studie achtergrond ook is, je zult een goed ontwikkelde kennis en een vaardigheden ontwikkelen om je carrièremogelijkheden te maximaliseren .

Ontwikkel expertise op een aantal specialistische gebieden door middel van een breed aanbod van keuzevakken en hands-on boot camps , en door uw eigen in-company project te kiezen . Voor studenten die erg geïnteresseerd zijn in Human Resources, bieden we ook de optionele Europese HRM- uitwisseling aan.

Gerangschikt door de Financial Times

  • Geclassificeerd als nr. 1 in België
  • Top 10 voor Career Services wereldwijd
  • Geclassificeerd als 29e in QS World University Rankings

U kunt deelnemen aan het programma op alle drie onze campussen in Brussel, Gent of Leuven.

Programma-inhoud

In het eerste deel van het programma krijgt u een breed overzicht van alle beheersdomeinen. Beginnend met een spoedcursus over management essentials, ga je vervolgens verder met de kernonderwerpen. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht de achtergrond van de studie, de basisbegrippen beheerst. Doorheen de verschillende modules, zult u te maken krijgen met tal van actie-leeruitdagingen en persoonlijke ontwikkelingsoefeningen.

De internationale reis brengt je naar Istanbul, Turkije. Via bedrijfsbezoeken en praktische opdrachten ervaart u hoe zaken in verschillende culturen worden gedaan. In het tweede deel van het programma heb je de mogelijkheid om je curriculum aan te passen via een breed scala aan keuzevakken, bootcamps en een consultancyproject van twee maanden.

Leerervaring

Met ons Masters in General Management- programma ontwikkel je een goed begrip van alle kerngebieden van het bedrijfsleven - evenals de specialistische gebieden die je zou willen verkennen.

Dit programma vormt een brug tussen de kennis die je op de universiteit hebt opgedaan en de praktische uitdagingen van de bedrijfswereld. Verkrijg de inzichten, vaardigheden en vertrouwen die u nodig hebt om uw ideeën in de praktijk te brengen.

Wanneer je je bij deze Masters aansluit, maak je deel uit van een zeer diverse groep studenten, met verschillende academische achtergronden, gevarieerde persoonlijke interesses en carrièredoelen. Dit programma neemt je ook mee op een interculturele zakenreis naar Istanbul, waar je de uitdagingen van het internationale bedrijfsleven zult ontdekken via een mix van bedrijfsbezoeken en lezingen.

Nadat u het brede overzicht van alle kernbeheersgebieden hebt voltooid, hebt u een ruime keuze aan keuzevakken en gespecialiseerde bootkampen om het curriculum aan uw interesses en toekomstig carrièrepad aan te passen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yes, we offer fully-accredited, world class education programmes combining a healthy mix of theoretical knowledge and practical insight. Yes, we are a leading academic institution with a strong tradit ... Lees meer

Yes, we offer fully-accredited, world class education programmes combining a healthy mix of theoretical knowledge and practical insight. Yes, we are a leading academic institution with a strong tradition of innovative and independent research. Yes, we boast internationally recognised, expert faculty with close ties to the corporate world. And yes, we are consistently ranked amongst the top business schools in Europe and the world. Lees Minder
Gent , Leuven , Brussel + 2 Meer Minder

Accreditaties