Masters in Financieel Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Doe mee met het snelle circuit naar een lonende carrière in financieel management. De Masters in Financieel Management (MFM) is uw ideale lanceerplatform voor een carrière in de financiële dienstverlening of als financieel manager of CFO in een nog breder scala van bedrijven. Krijg inzichten van gerenommeerde experts uit de industrie die hun academische achtergrond combineren met ruime zakelijke ervaring. De Investment Research Challenge stelt u op de proef en zorgt ervoor dat u de klok rond werkt om een ​​weloverwogen beleggingsadvies te geven.

Gerangschikt n ° 1 in de Benelux in de Financial Times 2018-ranglijst:

  • top 20 waar voor uw geld wereldwijd
  • top 20 voor carrièreservices wereldwijd
  • 98% van onze studenten werkte binnen 3 maanden na afstuderen

Het enige programma in België dat door het Chartered Financial Analysts Institute (CFA) werd geselecteerd als een CFA-partnerprogramma.

Het programma wordt uitgevoerd op onze campus in Brussel in het prestigieuze Brusselse centrum van Manhattan, midden in het bruisende hart van Brussel en op loopafstand van de Europese wijk.

Programma-inhoud

De inhoud wordt geleidelijk opgebouwd, te beginnen met de management essentials, voordat we verdergaan met de kernonderwerpen. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht de achtergrond van de studie, de basisbegrippen beheerst. Doorheen de verschillende modules, zult u te maken krijgen met tal van actie-leeruitdagingen en persoonlijke ontwikkelingsoefeningen.

In het tweede deel van het programma krijgt u de gelegenheid om uw curriculum aan te passen aan het bootcamp en in-company project.

5344_vlerick-20110929-4544_01_1341.jpg

Leerervaring

U bent een financiële specialist - en u wilt de beste zijn. Laat ons onderwijs en onze reputatie je carrière vooruit helpen!

Onze Masters in Financieel Management grooms u voor een carrière in de financiële dienstverlening of als een CFO in een breed scala van bedrijven. Krijg inzichten van gerenommeerde experts uit de industrie die hun academische achtergrond combineren met ruime zakelijke ervaring. De Investment Research Challenge stelt u op de proef en zorgt ervoor dat u de klok rond werkt om een ​​weloverwogen beleggingsadvies te krijgen. Deze Master omvat een reis in Londen met bezoeken aan top financiële instellingen zoals JP Morgan, Merrill Lynch en Lloyd's.

Het hele jaar door zul je in staat zijn om de nodige vaardigheden te verwerven om een ​​goed afgeronde financieel manager te worden en de kans te krijgen om je kennis van een specifiek domein te verbreden of te verdiepen met een van onze bootkampen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yes, we offer fully-accredited, world class education programmes combining a healthy mix of theoretical knowledge and practical insight. Yes, we are a leading academic institution with a strong tradit ... Lees meer

Yes, we offer fully-accredited, world class education programmes combining a healthy mix of theoretical knowledge and practical insight. Yes, we are a leading academic institution with a strong tradition of innovative and independent research. Yes, we boast internationally recognised, expert faculty with close ties to the corporate world. And yes, we are consistently ranked amongst the top business schools in Europe and the world. Lees Minder
Gent , Leuven , Brussel + 2 Meer Minder