Masters in Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bezorgd over je studieplannen voor dit najaar? We hebben onze programma's en processen aangepast om ervoor te zorgen dat je hoe dan ook vooruitgang kunt boeken met je opleiding. Alle details vind je in de Hult Graduate Study Promise .

Succesvol lid zijn van een financieel team in een multinationale onderneming vereist meer dan een beheersing van cijfers. U moet verder gaan dan alleen het bedrijfsleven om de kansen en de risicotechnologie voor de sector en de samenleving te begrijpen. Je moet in multiculturele teams kunnen werken en leiding geven aan onstabiele wereldwijde markten.

Als STEM-kwalificatie komt deze graad je in aanmerking voor een driejarig werkvisum (OPT) in de VS na het afstuderen. Niet-Amerikaanse ingezetenen die een Masters in Finance ontvangen, komen momenteel na hun studie in aanmerking voor maximaal drie jaar OPT (optionele praktische training) in de VS. Alle afgestudeerde studenten ontvangen één jaar OPT; Masters in Finance-studenten kunnen vervolgens nog eens twee jaar in aanmerking komen als ze in een diplomafunctie werken en hun werkgever de verlenging aanvraagt.

leerplan

Ons praktische curriculum is ontworpen in samenwerking met toonaangevende CFO's om u te voorzien van zowel de technische als leiderschapsvaardigheden om te gedijen in een internationale bedrijfsomgeving. Je onderzoekt manieren om investeringen te financieren, kapitaal vrij te maken en de kosten te verlagen in verschillende contexten en, door inzicht te krijgen in de kernwaarden van het bedrijf en wat de cijfers drijft, leer je te adviseren over welke activiteiten winstgevende groei stimuleren.

Elke éénjarige Master of Science-opleiding aan Hult volgt dezelfde structuur. In elke fase ga je verder dan het bedrijfsleven om meer te weten te komen over de wereld, de toekomst en jezelf. Bestudeer onderwerpen via een wereldwijde lens, leer over de technologieën die onze toekomst vormen en ontwikkel het vertrouwen om effectief te leiden.

Kernprogramma: je studeert je kerncursussen op je thuiscampus, waardoor je een goed begrip krijgt van het door jou gekozen vakgebied en je leiderschapsvaardigheden bouwt door praktisch, praktisch leren.

Capstone-ervaring: de sluitsteen van uw kernprogramma duikt diep in de technieken en technologie die worden gebruikt om zaken voor de toekomst te innoveren en dringt erop aan dat u alles wat u tot nu toe hebt geleerd, toepast in uw sluitsteen-uitdaging.

Keuzevakken & stage: pas je diploma aan met een breed scala aan keuzevakken en doe praktijkervaring op met een stage.

Data-driven vaardigheden: met behulp van big data-analyse om de vaardigheden te identificeren waar werkgevers wereldwijd naar op zoek zijn, hebben we het onderwijzen van deze professionele en technische vaardigheden in uw programma ingebouwd, zodat u ervoor kunt zorgen dat u afstudeert met de vaardigheden die u nodig hebt voor de functie die u wilt .

122772_JPEG-Campbell_Hult_SF_2019-8749.jpg

Dual Degree

Specialiseer je expertise verder wanneer je een eenjarige Masters in International Finance en een tweede masterdiploma verdient in slechts 18 maanden van versnelde studie. Studeer af met twee mastergraden en val nog meer op in de uiterst competitieve wereldmarkt van vandaag.

Kies voor je tweede master een van de volgende opties:

 • Masters in internationale marketing
 • Masters in Business Analytics
 • Masters in disruptieve innovatie

accreditatie

Hult wordt erkend door de drie meest prestigieuze internationale accreditatie-instanties van het bedrijfsonderwijs: de Association for Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBA's (AMBA) en EQUIS (het Europese kwaliteitsverbeteringssysteem). Wij zijn de eerste business school in de VS die deze drievoudige accreditatie behaalt, die wereldwijd door slechts 1% van de business schools wordt beheerd.

Toelatingseisen

We beoordelen kandidaten individueel op basis van hun volledige profiel. Je drive en je mindset zijn belangrijke indicatoren voor je succes hier.

Toelatingseisen:

 • Minimaal een jaar werkervaring OF bachelor in een bedrijfsgerelateerde discipline
 • GMAT of GRE

Geschikte aanvragers moeten het volgende verstrekken:

 • Huidige CV / CV
 • Persoonlijke verklaring als een essay van 400-500 woorden
 • Eén academische of professionele referentie
 • Een kopie van je bachelor diploma of gelijkwaardig
 • Afschriften van alle universiteiten waren aanwezig (in het Engels)
 • Toelatingstest scores *
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid *
 • USD 150 inschrijvingskosten

* Uw Inschrijvingsadviseur laat u weten of u deze moet indienen.

Funding

Hult biedt zowel op verdiensten gebaseerde beurzen als op behoeften gebaseerde beurzen aan in aanmerking komende studenten. We kunnen u ook helpen met advies over financiële hulpprogramma's in uw thuisland.

Collegegeld voor 2020-21

 • Boston: $ 47.500

Hult International Business School behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment zonder kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de aangeboden cursussen, vereisten voor afstuderen, locaties, programmakosten en accommodatie. Zorg ervoor dat u onze algemene voorwaarden hebt gelezen en begrepen, die u wordt gevraagd te accepteren op het moment dat u uw aanvraag indient.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Lees meer

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Lees Minder
Londen , Cambridge , San Francisco , Dubai , Sjanghai , Londen , New York + 6 Meer Minder