Masters in Executive Coaching (AMEC)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Strenge. Relevant. Real. Reflecterende.

Je Pathway om een ​​volledig geaccrediteerde executive coach te worden.

Als u geïnteresseerd bent om een ​​volledig geaccrediteerde, professionele executive coach te worden, uitgerust met de nieuwste kennis op dit gebied, dan is dit het programma voor u.

De Masters in Executive Coaching is een twee jaar durend, parttime, modulair, zelfgestuurd programma. Het is een kans om je praktijk te herzien en opnieuw te starten, het beste uit je natuurlijke vaardigheden te halen, jezelf te leren kennen als een coach door supervisie en co-coaching, en een aantal van de meest ervaren praktijkmensen ter plaatse te ontmoeten.

Je ontwikkelt je coaching- en mentorvaardigheden, hetzij om te integreren in je bestaande consultancy- en coachingwerk, of om een ​​solide basis te leggen voor een nieuwe coaching- en adviespraktijk.

Het programma neemt een relationeel psychologisch perspectief, dat het zelfbewustzijn van uw klanten en hun begrip van het web van de belangrijkste relaties in hun organisatie zal verdiepen. Het doel is om je vermogen te ontwikkelen om te reageren op, verandering te initiëren en mogelijk te maken door middel van het coachingproces.

Dit programma is ontwikkeld door ervaren coachingspecialisten die een combinatie van onderzoek, psychologische en organisatorische ontwikkelingservaring hebben. Twee van de programmamodules hebben de EMCC European Quality Award (EQA) op Senior Practitioner-niveau ontvangen. Er zijn vijf modules in totaal, maar je hoeft je niet te verbinden aan het volledige programma tot het einde van Module 3. Voor Module 1 heb je twee opties: Coaching voor Organisatieconsultants of Teamcoaching voor Consulenten. Aangezien beide modules Open Programma's zijn, kun je er gewoon voor kiezen om met een van deze modules te beginnen en je vervolgens aan te melden voor de graad als je verder wilt gaan.

Na het voltooien van modules 1 en 2, kunt u met module 3 u voorbereiden om een ​​geaccrediteerde coach te worden met Ashridge-accreditatie. Deze populaire certificering heeft coaches geholpen om te excelleren sinds 2002. We voeren ook korte programma's uit in Coaching Supervision.

Wat ga je leren?

Tijdens het programma zul je:

  • Maak kennis met de nieuwste modellen en perspectieven
  • Meer informatie over de relationele benadering van coaching
  • Ontwikkel en verbreed uw coaching- en mentorvaardigheden
  • Ontwikkel een groter zelfbewustzijn, zodat u uw ervaring kunt gebruiken en anderen kunt coachen
  • Benchmark uw aanpak als een coach
  • Begrijp en wordt geïnformeerd door theoretische kaders die effectieve coaching ondersteunen
  • Oefen zowel vertrouwde als nieuwe coachingvaardigheden en interventies
  • Verwerven van een persoonlijke visie op je eigen coachingwerk
  • Word onderdeel van een diverse en ervaren community van coaches.

Hoe je zult leren

Het programma weerspiegelt Ashridge's filosofie over de aard van verandering en leren. Je zult leren in een omgeving van reflectie en experimenteren, in plaats van simpelweg te vertrouwen op didactische input. De leerervaring is gebaseerd op de principes van volwasseneneducatie en -ontwikkeling en is goed onderbouwd in onderzoek.

Het wordt geleverd via korte leerinputs over coachingstheorieën en -modellen, gecombineerd met kleine en grote groepsdiscussies. Elke module bevat ook 'co-coaching' met medecursisten en live supervisie. In het tweede jaar wordt de programma-oplevering een collectief en dieper onderzoek naar de belangrijkste elementen van coaching: de coach, de klant, de relatie en de organisatie.

Deskundige faculteit, onderzoek en peer learning

De benaderingen van executive coaching die in deze master worden onderwezen, zijn geïnspireerd door onze eigen deskundige facultaire publicaties in het veld en door het voortdurende onderzoek dat plaatsvindt binnen het Ashridge Center for Coaching.

De stijl van het lesgeven van deze volledig geaccrediteerde coachingkwalificatie is informeel - we werken in een grote kring van stoelen zonder tafels en gebruiken het groepsproces en de dynamiek om onze punten te illustreren. Dit is niet alleen een ontwikkelingsprogramma voor vaardigheden - we maken de theoretische inhoud gemakkelijk te verteren, door u uit te nodigen kritisch te reflecteren op theorie en praktijk. We richten ons erop u te helpen om kennis in de praktijk om te zetten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our researc ... Lees meer

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our research, pedagogy, and courses have always had one goal: to improve how organizations perform and how executives lead. Lees Minder
Londen , Berkhamsted + 1 Meer Minder

Accreditaties