Lees de Officiële Beschrijving

Onze MA biedt een intieme en intensieve eenjarige ervaring die de mogelijkheden van culturele productie vergroot. We verkennen rigoureus de wisselwerking tussen kritische theorie en creatieve praktijk. We bieden een unieke ontmoeting met activisten, kunstenaars, cultuurbeleidsmakers en theoretici uit verschillende disciplines en interesses.

Kernleden van de faculteit zijn onder meer Ella Shohat, Hentyle Yapp, Karen Finley, Kathy Engel, Laura Harris, Pato Hebert en Sheril Antonio. Recente bezoekende en aanvullende faculteit omvatten Anna Deavere Smith, Alfredo Jaar, Oskar Eustis, Nathalie Handal, Marta Moreno Vega, Grace Aneiza Ali en Adonis Volanakis.

Studenten nemen vier kerncursussen binnen de Afdeling Kunst

Onze afgestudeerden gaan werken als kunstenaars en wetenschappers, curatoren en community organisers, kunstbeheerders, opvoeders en culturele innovators. Onze alumni zijn actief verbonden met de pols van sociale rechtvaardigheid en vormen een wereldwijd netwerk van geëngageerde denkers en doeners over zes verschillende continenten.

Het programma biedt een ruimte van transitie en reflectie, een scharnierpunt voor kunstactivisten wiens werk niet kan worden ingeperkt door een enkele discipline of motivatie . We duwen onze studenten om na te denken over hun plaats in een transnationale wereld die te kampen heeft met problemen rond ras, klasse, geslacht, seksualiteit, dis / ability en religie. Ons evoluerend curriculum onderzoekt de geschiedenis van politieke kaders in de kunsten, evenals hedendaagse pleitbezorgingsstrategieën en tactieken voor verandering. Samen vragen we: "Hoe maken we de wereld opnieuw?"


Van toepassing zijn

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van NYU | Tisch »

Laatst bijgewerkt op July 30, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
- Bezoek de Tisch-website.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019