Master's degree in taal en management naar China

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze opleiding wordt gegeven in het Engels, Italiaans en Chinees.

Dit unieke masterprogramma in Italië combineert diepgaande kennis van de moderne Chinese taal met vaardigheden op het gebied van marketing, management en recht, met name met het hedendaagse China als focus.

De opleiding is zeer innovatief en legt sterk de nadruk op de hedendaagse samenleving. Het omvat ook cursuswerk over economische en juridische theorie, maar altijd strikt relevant voor operationele en marktscenario's in China.

Het taalonderwijs richt zich voornamelijk op sectorgebaseerde communicatie met betrekking tot economie, recht, bedrijfsbeheer en marketing. Deze taalvaardigheden worden vervolgens gecombineerd met een gedegen kennis van de economische en zakelijke situatie die van toepassing is op China, met als doel afgestudeerden voor te bereiden op werk met een hoge verantwoordelijkheid op het gebied van relaties met China in bedrijven, financiële instellingen en overheidsinstanties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Originally established in 1868 as the first Business School in Italy, Ca’ Foscari University of Venice is a modern university, which encompass a vast and varied array of undergraduate and graduate deg ... Lees meer

Originally established in 1868 as the first Business School in Italy, Ca’ Foscari University of Venice is a modern university, which encompass a vast and varied array of undergraduate and graduate degrees, in addition to numerous PhD programmes and a wide selection of executive courses. Lees Minder